Reklama

Reklama

To byl zítra flám 2

  • USA Hot Tub Time Machine 2 (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Když je Lou, který se stal "otcem internetu", zastřelen neznámým útočníkem, Jacob a Nick se znovu vracejí strojem času ve vířivce do minulosti, aby zachránili svého přítele. Nechtěně však přistanou v budoucnosti s Adamem juniorem. V pokračování originálního komediálního hitu teď musejí změnit budoucnost, aby zachránili minulost - což je vlastně přítomnost. (HBO Europe)

(více)

Videa (15)

Trailer 2

Recenze (96)

angel.CZ 

všechny recenze uživatele

Po průměrném prvním dílu, byla jen otázka času kdy se bude chtít zase někdo v Hollywoodu napakovat a udělá se další trapné, suché a bez pár hlášek i nudné pokračování. Přesně 5ti letech se tak stalo a vznikl tenhle nemastný a neslany paskvil, kde se sice pobavíte, ale takovým způsobem, že je vám vlastně i trapně za sebe. Na nedělní odpoledne (bez dětí!!) či jako kulisu se to dá využít vždy, ale to i plno jiných věcí, třeba jako umýt nádobí, osprchovat se apod. 30% ()

MartinTerran 

všechny recenze uživatele

Bohužel i zde se objevil neduh druhých dílů u komedií. A to tvorba příběhu, který většinou za moc nestojí a nikoho nezajímá, na úkor vtipných vtipů/dialogů/scén. Jinak pojetí budoucnosti docela odpovídá včetně televizní zábavy, která jde ke sračkám stále víc. Jinak ve filmu jsou narážky na další "cestovatelské" filmy a hlavní logiku si bere z Návrat do budoucnosti. Hodnocení: 36/100. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Nepřišlo mi to už tak dobré jako první díl, ale pořád jsem se místy docela bavil. Navíc v rámci toho ani nemáte potřebu hodnotit, jaká je logika celého cestování v čase, protože jde stejně o postavy a o to, co dělají. Některé vtipy byly skvělé, ale pohříchu jich bylo velmi málo. Pořád si ale myslím, že to je v rámci americké produkce nadprůměrná komedie. ()

VasaX 

všechny recenze uživatele

Druhý díl stroje času mě naplňuje nejasnou rozpačitostí. Na jednu stranu humor je jednoduchý a trefný, takže se člověk často alespoň usměje. Na druhou stranu To má drajv asi jako by to všichni natočili na jeden zátah. Prostě hele volný štáb, jdeme to rychle natočit, ono z toho něco vyleze. Jako zábavná kulisa k vedlejší činnosti, třeba úklidu či letargickému polehávání, je to fajn. Tudíž tři hvězdy při nulovém očekávání. ()

Triple H 

všechny recenze uživatele

Vonkoncom sa nestotožňujem s komentármi naokolo. Jednotka mne osobne veľmi vtipná neprišla, ale pri dvojke som sa nasmial až až. Nie je tu ani náznak nejakej ambície - skrátka film vie, že je blbina a tak len kopí jednu absurdnú scénku za druhou. Jednoducho parta komikov freestyluje a jamuje. A to je presne čo ja od komédie s názvom "Hot tub time machine" očakávam. V podstate až prekvapivo dobrá vec, ktorá je na rovnakej úrovni ako Ferrellove Land of the lost - tzn. fajnšmekrovina, ktorú divák očakávajúci konvenčnejšiu komédiu nedá. P.S.: Film som pozeral opitý. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (1)

  • V tejto časti sa už neobjavil herec John Cusack, pretože jeho postava bola nahradenou inou. (Hudakfilms)

Reklama

Reklama