Reklama

Reklama

Náčelník Velký had

  • Východní Německo Chingachgook, die große Schlange (více)
Trailer

Obsahy(1)

Velký Had, poslední z kmene Mohykánů, zachránil život náčelníkovi Delavarů. Odměnou mu má být ruka krásné Wahtawah, nevěstu však unesou nepřátelští Huroni. Velký Had a jeho přítel Lovec jelenů se ihned vydávají po jejich stopách. Cesta je zavede do chaty starého Toma, jenž tam žije s dcerou Juditou. Poblíž se utábořili Huroni, a stali se tak terčem pozornosti vojáků, kteří dychtí po dobře placených skalpech. V potyčce zvítězí Indiáni a mezi zajatými bělochy se ocitne i Tom. Vyjednávání Velkého Hada s Ostrým šípem k ničemu nevede, budoucí náčelník Huronů odmítá myšlenku na sjednocení Indiánů. Nakonec se podaří zajatce vyměnit, při předávání ale jeden z bělochů zastřelí Ostrého šípa - a po krátkém příměří je veta... (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

majo25

majo25 (hodnocení, recenze)

I ked spracovanie je slabšie a velakrát úsmevné, herectvo jednoduché, niekedy čudné chovanie postáv, ale pekný dobrodružný príbeh, rajská príroda a pekná hudba vyrovanávajú tieto handicapy. Plus Gojko sa pre tento typ postáv snáď narodil. Moje hodnotenie: 52%

Mariin

Mariin (hodnocení, recenze)

Ach jo, kdyby aspoň "Levné knihy" vydaly tu sérii východoněmeckých indiánek na DVD také v němčině a s původním českým dabingem, ale tohle je hrůza. Dabing TV Prima, bonusy takřka žádné, ani ta němčina...Za těch 99,-Kč je příšerně drahé - srovnejte to s nádhernou úpravou mayovek, té hnědé série z Filmhouse (distribuje Bontonland), za stejnou cenu.

Reklama

Reklama