Reklama

Reklama

Vánoční crazy komedie. Pátý díl úspěšné série se značkou Kameňák opět sleduje neskutečné karamboly kolem starosty Pepana, který tentokrát opravdu nemá klidný adventní čas. Zdá se, že Kameňákov neproslaví, protože nepřející občanští aktivisté mu zhatili plán – postavit obří skokanský můstek na nedaleké hoře Říp. A to si přímluvu obstaral osobně u samotného pana prezidenta! Zázraky se však dějí, zvláště o Vánocích, a prezident ve finále jako vždy překvapí. Než ale dospějeme k happyendu, u kterého se dojme celý Kameňákov i celé lidstvo, zažijeme během čtyř adventních týdnů typický kameňákovský mumraj. (Indigo Film)

(více)

Videa (5)

Trailer 4

Recenze (286)

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Atmosférou trochu o inom ako predošlé diely, dejovo podobný štvorke. Nič len scénky hrajúce vtipy. A na moju škodu, 95% použitých vtipov som poznal, ale bavil som sa aj tak skvele. Pribudli nové herecké tváre ( Molnárová mňam ) a vrátili sme sa do bordelu. Ale dokázalo si to robiť srandu úplne zo všetkých a všetkého a dokonca aj situačne. Ľuďom s vycibreným filmovým vkusom, ktorý nechápu srandu a značku Kamňák, nedoporučujem. Pre nás ostatných normálnych je to príjemne strávený čas. Len preto toľko, lebo vtipy som poznal, inak sranda. Cameo Rosenberga TOP! 2 z 5 ( Kino Dukla Svidník ) ()

bono22vox 

všechny recenze uživatele

Nechce se mi ani věřit, že někdo, kdo naprosto úchvatným nádherným způsobem ztvární Erbenovu Kytici, navíc výborný kameraman, který natočil s jinými režiséry spoustu dalších kvalitních snímků, se chopí látky jako je Kameňák... Ale co už, stalo se. Ale že se utopí a sveze v předešlých dílech a nedá ani kapku svého umu do této látky, aby ji alespoň nějakým způsobem zvedl z předem hodnoceného hnusu, to je naprostý konec tohoto tvůrce... ()

Reklama

P1tr odpad!

všechny recenze uživatele

Komediální odpad nezachránila ani změna režiséra, která není vůbec znát a kdyby nebyl v titulcích uveden F.A. Brabec, nenapadlo by mě, že toto není opět Troškovo dílo. Nejsmutnější asi je, že Brabec nezužitkoval své kameramanské zkušenosti a nezmohl se alespoň na zajímavý viuzál, který by rozptýlil od trestuhodně špatných vtipů. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Lhal bych, když bych řekl, že jsem se nezasmál. I proto jsem neustále bojoval s tím filmu nedat odpad, ale aspoň tu jednu hvězdičku. Pralo se to ve mně opravdu důkladně, protože Vánoční Kameňák je prostě strašná sračka. Nakonec jsem ale vypil flašku okeny, jednu hvězdičku sem narval a už o tomhle filmu v životě nechci slyšet. Je mi Mělníku líto...tak hezké město to jinak je. ()

Rakosnicek77 

všechny recenze uživatele

"Vánoční úklid je zbytečná věc, vždyť i ježíšek se narodil ve chlívku. Tak ať se u nás cítí jak doma" :o) Dal jsem si tu práci a vyrazil do kina a musím říct, že já v posledních třech dílech v kvalitě nepoznal rozdíl. Ohrané fóry, žádná velká kinematografie, ale to se tady celkem čeká... Takže slabé dvě, když jsou ty vánoce :-) i za Justina Bobra. ()

Galerie (153)

Zajímavosti (7)

  • Film se natáčel v Mělníku. (SONY_)
  • Po závěrečných titulcích se ještě objeví jedna scéna. (ČSFD)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno