Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Aligátor opět řádí, tentokrát v Los Angeleské zátoce. Matka s dcerou ohlásí na policii zmizení otce a syna. Policie nejdříve odmítá na případu pracovat, až do chvíle, kdy se v Los Angeleské zátoce objeví část lidské končetiny. Stanete se svědky volného pokračování amerického fantastického thrilleru Aligátor. (Lucernafilm Video)

Recenze (76)

anli odpad!

všechny recenze uživatele

Pokracovani beckoveho hororu,kttere neprinasi vubec nic noveho-ani nejmensi zrnko-jen prihlouple kopiruje prvni film.Takze o scenari se mluvit neda,reziser taky delal vsechno mozne,jen na rezirovani mu asi nezbyl cas.Tak snad aspon herci se dobre bavili.Vizualni stranka filmu je sotva prumerna,takze opravdu mi nezbyva nez dat jasnou a cistou nulu,tedy odpad. ()

zdeny99 

všechny recenze uživatele

To co jsou Čelisti mezi filmy o žralocích, to je Aligátor mezi filmy o krokodýlech. A tohle volné pokračování, které vzniklo o 11 let později se svému staršímu bratříčkovi může vyrovnat. Samotný aligátor je opět ve filmu nespočetně krát vidět a hlavně ho vidíme celého. Když žral své oběti, tak vše vypadalo reálně. Vypadá mnohem lépe než v dnešních natural hororrech, kde jsou žraloci kolikrát počítačově odfláknutí. Navíc starostova dcera byla pěkná čubka, hlavně v těch fialových šatech. Podle mě se zde jedná o jeden z nejvíce podceňovaných filmů, jelikož tohle je prvotřídní záležitost, obzvláště ve svém žánru. [2610. hodnocení, 67. komentář, 18%, 126. nejhorší film] ()

Reklama

Koly 

všechny recenze uživatele

Jak se tak dívám, tak jsem asi jediný, kdo se skvělě bavil. Druhý díl ALIGATORa se s tím vúbec nepáře a už od začátku jde nekompromisně na věc (takhle hladový nebyl snad ani Spielbergův žralok v JAWS). Prostě jde o další super americké béčko, na které se po totáči stály před kinem fronty. Bohužel už to dnešní zhýčkaný divák, který má volný přístup vpodstatě ke všemu (zvláště poté, co to x-krát opakovali na Nově), nedokáže ocenit. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Spíše komedie než animal horror. A schválně, jak dlouho vám bude trvat, než mezi lovci aligátora odhalíte mladičkého Kane Hoddera? Dva použité záběry z jedničky docela pobaví. Jinak nic moc, na film o aligátoru požírajícím lidi poměrně slabé a největší průser vlastně je, že to ani tak není o aligátoru. Ale zábavné to je. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Kým jednotka s prižmúrenými nostalgickými očami dodnes stojí za nerozvážny hororový hriech, bizarný sequel (s inak však nádherným podtitulom Mutácia) nie. Je smutne nevydarený, zbytočný, zlý. Po charizmatickom Robertovi Forsterovi z minula sa záhadne zľahla zem, z aligátora nejde skoro žiadnych strach, atmosféra nedýcha ničím a za pozornosť stojí len výborná votrelecká scéna z „hniezda“ (kopírovanie slávnej Cameronovej scény bolo v tých dobách obľúbené, viď. pasáž z jatiek z Predátora 2). ()

Galerie (17)

Zajímavosti (2)

  • Ve filmu bylo použito několik scén z předchozího dílu. (Žralok)
  • Režisérom mal byť pôvodne producent Brandon Chase. (beso74)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno