Reklama

Reklama

Noční můra v Elm Street 4: Vládce snu

  • USA A Nightmare on Elm Street 4: The Dream Master (více)
Trailer

Obsahy(1)

Kristen, Kincaid a Joey se utkali s Freddym Kruegerem již v NOES 3. Tentokrát jsou zpět v normálním životě, ale Kristen znova začíná mít noční můry... V jedné z nich se prochází Freddyho domem, dojde až do kotelny a tam vtáhne do svého snu Kincaida i Joeyho. Po útoku psa se Kristen probouzí s ošklivou ránou na ruce... Během další noci se Freddy znovu "vrací k životu" a Kincaid a po něm i Joey se nedosní rána... To je však jen začátek a Freddy se už těší na další mladé maso, samozřejmě s Kristen v čele... V roli Kristen se představí Tuesday Knight, která také nazpívala titulku "Nightmare" (úvodní titulky). (5150)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (254)

Superpero 

všechny recenze uživatele

Konečně díl se sympatickou hlavní hrdinkou (samozřejmě jsem ale fandil Kruegerovi). Taky mě hodně potěšila smrt všech kokotů z trojky. Tenhle díl je celkově trochu akčnější, ale Freddy už není takovej hračička a prostě jen všechny kosí, ale aspoň se občas převlíkne za dokora či sestřičku. Z celé série se mi tenhle díl líbil asi nejvíc i když paradoxně ubylo Freddyho hlášek, pořád se jen megahustě gebí. Robert Englund by měl dostat Oscara za celoživotní přínos!!!!!!! ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Tady už je bohužel Freddy trochu z formy. Jeho triky už moc nezabíraj a tentokrát podle mě ubral i v krvavosti a nechutnosteach a i ve vraždách, všechno je tak o polovinu slabší než první díl. Taky skoro žádná hororová atmosféra se nekoná. Jediný co se tak trochu povedlo je Freddyho prostředí snů, opět je pěkně temný a strašidelný, ale to na lepší hodnocení než 3* neni, kór, když závěrečnej souboj je spíš na obtíž, než že by bavil. NIcméně hláška "neměli ste mě zahrabávat, já ještě žiju" byla dokonalá ()

Reklama

matestlust 

všechny recenze uživatele

Od tohoto dílu už Nightmare of Elm Street začíná klesat k průměru.První tři díly jsou nepřekonatelné,od The Dream master už to prostě není ono.Freddyho snové vraždy už postrádají tu správnou originalitu a zábavnost...Celková atmosféra už se už taky pomalu vytrácí.Pro mě po prvních třech dílech veliké zklamání.. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Vzhledem k tomu, že ti dva idioti z minulého dílu zemřeli velmi brzy, tak byl zbytek filmu koukatelný. Trošku se film vrátil do snesitelných mezí přibližujících se prvnímu dílu. Speciální efekty bych zde omezil na minimum, protože je tady prostě nezvládají a vyznívají velmi trapně. První díl nejspíš zůstane nepřekonatelný, ale tenhle bych si dovolil zařadit hned na druhé místo. * * ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Vražda jako sport - obzvlášť když v tom vystupuje frajer Krueger. Pro mě asi nejzdařilejší pokračování kultovní série, jejíž pomyslnou kvalitativní laťku pozvedlo zase o trochu výš, alespoň co se efektů týče. Borci z Dream Quest Images (spolupráce na trhácích jako Sliz nebo Total Recall) se tu vyřádili opravdu neskutečně, protože i dneska působí jejich masky stále svěže. Však kdo by zapomněl na slavnou scénu proměny děvy na velkého švába nebo závěrečnou Freddyho likvidaci v kostele. Brutálně černý humor tu znovu zastoupí Kruegerovy hlášky a jeho nápady při aktech zabíjení. Pecka. ()

Galerie (109)

Zajímavosti (22)

  • Režie filmu byla nabídnuta Tiboru Takácsovi, který ale nabídku odmítl kvůli uspěchanému natáčecímu plánu. (HellFire)

Reklama

Reklama