Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Osud je spojil. Nebezpečné síly se je snaží rozdělit. Geralt a Yennefer dělají, co mohou, aby byla Ciri v bezpečí, zatímco se na kontinentu schyluje k válce. (Netflix)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (164)

MarekPlachky 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Cavillova labutí píseň. Třetí série stále razantněji prohlubuje neduhy, které sužují seriál už od začátku - postavy fungují pouze jako prodloužená ruka tvůrců bez vlastní agendy, patřičných motivací a smysluplného vývoje; politikaření nedává vůbec smysl; přehnané a monotónní nadávání jako od rádoby drsného 12tiletého typečka, postrach ulice (kromě trpaslíka Yarpena, ten je vtipný jako vždy); elfové, Fringilla Vigo a Cahir spadají do kategorie jedněch z nejhůře napsaných postav v historii Netflixu, příšerný a nelogický vývoj, motivace odlišná každou epizodu a všichni skáčou jako opilý míček na ping pong tam, kde je příběh vyžaduje; nesoudržnost se stanoveným světem z předchozích sérií a mnohem (věřte mi) mnohem  víc. Kdo by taky řekl, že opomíjení důležitých událostí z předchozích sérií, jenž se vyskytují v knihách, bude mít své následky? Navíc si ještě chci zalamentit nad naprostou stupiditou postavy Radovida - ani po všech epizodách nechápu, jestli je to naprostý vypatlanec, nebo naprostý génius, co ze sebe dělá naprostého vypatlance, nebo naprostý vypatlanec, co ze sebe dělá naprostého génia, co ze sebe dělá naprostého vypatlance - a stojím za názorem, že to neví ani samotní tvůrci. Tyto neduhy stojí v popředí celého pádu seriálu, v první sérii se nad nimi dalo mávnout rukou se slovy: "To časem spraví." jenže oni to do teď nespravili. Je to celé monstrózně nekompetentní, až bolestivé, ale stále lepší než 2. série, která, pokud se jedná o mě, nikdy nevznikla. ()

UhLee 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí série - (5,5/10). Tak už jsem u třetí série a tvůrci Zaklínače opět nezklamali a drží se trendu, který si nastavili. Sestupného trendu, který je s každou sérii krásně konzistentní. Takže první série 5 * - velká spokojenost, která dokázala i neznalému divákovi ukázat nádherný svět Kontinentu. Hráči a čtenáři prskali, ale s tím už tak trochu všichni počítali. Druhá série  4 * - tady už začínali i lidé nepolíbení cítit, že tady něco smrdí. Seriál představil hlavní dějovou linii, která vůbec nefungovala. Hráči a čtenáři si stihli okousat všechny nehty až na masíčko. Nejnovější třetí série 3 * -  posouvá tuto kakofonii zase o stupínek výše a já ubírám zase o hvězdu méně na hodnocení. Jako milovník her jsem u toho opravdu trpěl a věřím, že u toho trpěli i čtenáři knih. Ti už se s tímto úpadkem možná smířili, ale já jsem doufal že se Henry Cavill rozloučí se svou rolí se ctí a zanechá za sebou alespoň trochu nějakou naději. Ovšem teď už se na to nebude chtít nikdo koukat, protože Liam Hemsworth může jedině překvapit. Nikdo si však nemůže myslet, že by tento umírající a tlející seriál spasil. Rve mi to srdce, ale na čtvrtou sérii se s největší pravděpodobností podívám jen ze zvědavosti, jestli se náhodou něco nezměnilo a potom už za tímto neúspěchem nadobro zavřu dveře. Bylo tady pár nadějných epizod, které na malou chvíli vykřesaly v našich fanouškovských srdcích jiskřičku naděje, ale ta poté opět zhasla. Tvůrci si s předlohou totálně vytírají prdel a mění postavám vzhled, ale i jejich motivace. Od kdy je Radovid mírumilovné štěně? Marigold, který je dekadentní milovník žen je tady pro změnu gay. Nevadí mi když je to změna, která dává nějaký smysl, ale tady to je zbytečně na sílu. Obrovské tempo a skoky v jednotlivých scénách zapříčilo to, že se každý v seriálu vůbec neorientuje a postavy jsou mu poté úplně lhostejné. Jednak je jich tam hrozně moc a taky nejsou nijak uvedeny, takže působí jenom jako figurky na šachovnici. Tvůrci si chtějí hrát na Game of Thrones, ale vůbec jim to nejde. Měli by se držet toho, o čem vlastně celý Zaklínač je. Nesnažit se z toho dělat politikaření, ale zamšřit se na monstra. Místo toho dostaneme odporné digitální monstra, která ani nadšenci nemůžou poznat. Každý hráč se vždycky těší na to, jak bude moct poznat nějaké monstrum na obrazovce. Místo toho je zklamaný, protože tvůrci si zase vymýšlejí svá monstra, místo toho aby sáhli do překypujícího katalogu. Nechápu proč NETFLIX kupuje práva za nekřesťanské peníze a potom se jim to celé kvůli neschopnosti tvůrců rozpadne pod rukami. Kdyby to dali šikovným tvůrcům, kteří jsou zároveň fanoušky předlohy, tak věřím, že by to dopadlo jinak. "Never lost. Always found." 🔝Nejlepší epizoda: Everybody Has a Plan 'til They Get Punched in the Face (S03E06)🔝 ()

Reklama

BrooksW.Here 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"What's your name?" "Call me Falka." _____________ Pôvodne som bol nastavený tak, že po druhej sérii ma nedokáže jednoducho už nič rozhodiť a od tejto kapitoly Netflix Witchera som očakával to najhoršie... Nakoniec sa však moje obavy tak úplne nenaplnili (čo ma úprimne teší) a v konečnom dôsledku je to o kúsok lepšie ako druhá séria (avšak tá známka zostáva stále biedna...). Príbeh je síce neskutočne zmätený a skratkovitý (s výnimkou prvej epizódy aj celkom nudný) a Ciri je mi v tejto sérii úplne najmenej sympatická (a to som myslel, že horšie to byť už nemôže). To však nemení nič na tom, že sme tu dostali zopár (naozaj však iba zopár...) naozaj výborne natočených bitiek a okrem toho to na mňa už nepôsobí tak odfláknuto ako v predošlej sérii (no CGI príšery sú stále otrasné a jednotvárne 🤮) a chvíľami (naozaj som tomu nemohol uveriť!) ma to dokonca aj bavilo!!!!! Stále však nemôžem dať viac ako 5 zlomených rúk z 10, pretože to, čo spravili s Marigoldom je jednoducho neodpustiteľné! LGBT v tomto seriáli mi nijako nevadilo, ale fakt by ma zaujímalo, koho napadlo spraviť gaya z Marigolda, ktorý by mal byť tým najväčším magnetom na ženy široko ďaleko! Fakt netuším, čo mám na to povedať... Odchod Henryho Cavilla tiež nekomentujem (ale veľmi ma neprekvapuje), no aj tak som na štvrtú sériu veľmi opatrne, ale aj tak úprimne zvedavý... Krst Ohňom je pre mňa tou najlepšou časťou knižného Zaklínača a má obrovský potenciál vytiahnuť tento seriál nahor (každý, kto pozná trpaslíkov, Regisa a Milwu už bude vedieť, o čom hovorím), takže stále dúfam (ale moja nádej nie je úplne obrovská), že to tvorcovia nepokazia. ()

CaladanChmur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jenom pitomec dokáže zplodit takové moudro, jako že " to byl přece jednoduchý úkol - jen se držet knih" a dá tomu odpad jako LukasKalasek. Za mě je celý tenhle počin o dva levely lepší než přehypovaná Hra o trůny. Jeden level tomu dodává příbeh a svět zaklínačů a mágů a Zřídla a různých potvor. A druhý level i zpracování a choreografie. Za mě v pohodě 5 hvězd. I když tá pátá je tam hlavně z osobního pocitu. Nicméně 80% tahle série ode mě má právem. ()

bartias 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nevyrovnaná a na dvě poloviny rozdělená třetí série vygraduje zajímavě pojatou pátou epizodou. Hned do té následující šesté je nacpané fakt všechno, co člověka napadne - kromě jednorožce, ten se objevuje až v sedmém dílu, který ale naopak působí dojmem, že v něm není vůbec nic. Slibně rozjetý příběh se postupně propadá do hlubokého maglajzu a začíná působit podobně „brakově” jako pozdější knížky. 7/10 ()

Galerie (42)

Zajímavosti (5)

  • Třetí řada seriálu se natáčela ve Slovinsku, Chorvatsku a na severu Itálie. (raininface)
  • Hrad, v ktorom sa Geralt stretne s príšerou, je inšpirovaný hradom Predjama v Slovinsku. (Ingtar2)

Reklama

Reklama