Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Osud je spojil. Nebezpečné síly se je snaží rozdělit. Geralt a Yennefer dělají, co mohou, aby byla Ciri v bezpečí, zatímco se na kontinentu schyluje k válce. (Netflix)

Videa (4)

Trailer 3

Recenze (164)

bartias 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nevyrovnaná a na dvě poloviny rozdělená třetí série vygraduje zajímavě pojatou pátou epizodou. Hned do té následující šesté je nacpané fakt všechno, co člověka napadne - kromě jednorožce, ten se objevuje až v sedmém dílu, který ale naopak působí dojmem, že v něm není vůbec nic. Slibně rozjetý příběh se postupně propadá do hlubokého maglajzu a začíná působit podobně „brakově” jako pozdější knížky. 7/10 ()

Flopik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tretia séria za nami a musím povedať, že už tu cítiť mierne sklamanie. Mne sa oproti väčšine, prvých 5 častí dosť páčilo, súboje sú fantastické, dostali sme aj monštrá začo som veľmi rád a do toho skvelá hudba, ktorá v tomto svete pasuje na výborná. Horšie je však zistenie : No Geralt, no party. Všimol som si to už aj predtým ale teraz ešte viac, ako náhle je na scéna Henry tak to ohromne baví, ako náhle idú do popredia iné postavy , je to "zývačka". Za mňa je Henry srdce seriálu a neviem si predstaviť ako sa stým Liam popasuje. Celkovo som sa však bavil, Henry dostal krásny súboj na konci aj keď krátky, potešil jeho súboj s príšerami, čarodejom, masaker na začiatku. Rozhodne Henry a jeho Geralt ostanú v srdci. ()

Reklama

UhLee 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí série - (5,5/10). Tak už jsem u třetí série a tvůrci Zaklínače opět nezklamali a drží se trendu, který si nastavili. Sestupného trendu, který je s každou sérii krásně konzistentní. Takže první série 5 * - velká spokojenost, která dokázala i neznalému divákovi ukázat nádherný svět Kontinentu. Hráči a čtenáři prskali, ale s tím už tak trochu všichni počítali. Druhá série  4 * - tady už začínali i lidé nepolíbení cítit, že tady něco smrdí. Seriál představil hlavní dějovou linii, která vůbec nefungovala. Hráči a čtenáři si stihli okousat všechny nehty až na masíčko. Nejnovější třetí série 3 * -  posouvá tuto kakofonii zase o stupínek výše a já ubírám zase o hvězdu méně na hodnocení. Jako milovník her jsem u toho opravdu trpěl a věřím, že u toho trpěli i čtenáři knih. Ti už se s tímto úpadkem možná smířili, ale já jsem doufal že se Henry Cavill rozloučí se svou rolí se ctí a zanechá za sebou alespoň trochu nějakou naději. Ovšem teď už se na to nebude chtít nikdo koukat, protože Liam Hemsworth může jedině překvapit. Nikdo si však nemůže myslet, že by tento umírající a tlející seriál spasil. Rve mi to srdce, ale na čtvrtou sérii se s největší pravděpodobností podívám jen ze zvědavosti, jestli se náhodou něco nezměnilo a potom už za tímto neúspěchem nadobro zavřu dveře. Bylo tady pár nadějných epizod, které na malou chvíli vykřesaly v našich fanouškovských srdcích jiskřičku naděje, ale ta poté opět zhasla. Tvůrci si s předlohou totálně vytírají prdel a mění postavám vzhled, ale i jejich motivace. Od kdy je Radovid mírumilovné štěně? Marigold, který je dekadentní milovník žen je tady pro změnu gay. Nevadí mi když je to změna, která dává nějaký smysl, ale tady to je zbytečně na sílu. Obrovské tempo a skoky v jednotlivých scénách zapříčilo to, že se každý v seriálu vůbec neorientuje a postavy jsou mu poté úplně lhostejné. Jednak je jich tam hrozně moc a taky nejsou nijak uvedeny, takže působí jenom jako figurky na šachovnici. Tvůrci si chtějí hrát na Game of Thrones, ale vůbec jim to nejde. Měli by se držet toho, o čem vlastně celý Zaklínač je. Nesnažit se z toho dělat politikaření, ale zamšřit se na monstra. Místo toho dostaneme odporné digitální monstra, která ani nadšenci nemůžou poznat. Každý hráč se vždycky těší na to, jak bude moct poznat nějaké monstrum na obrazovce. Místo toho je zklamaný, protože tvůrci si zase vymýšlejí svá monstra, místo toho aby sáhli do překypujícího katalogu. Nechápu proč NETFLIX kupuje práva za nekřesťanské peníze a potom se jim to celé kvůli neschopnosti tvůrců rozpadne pod rukami. Kdyby to dali šikovným tvůrcům, kteří jsou zároveň fanoušky předlohy, tak věřím, že by to dopadlo jinak. "Never lost. Always found." 🔝Nejlepší epizoda: Everybody Has a Plan 'til They Get Punched in the Face (S03E06)🔝 ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Velký špatný. Když Cavil neseká na kusy příšery je to buď strašně zmatené, nebo nudné, často obojí. Předlohu jsem nečetl, ale blekotat pořád dokola jak je Ciri důležitá a jak všechno změní přece pro knihy nemůže být dostatečně nosné téma. Plky o rodině začínají být horší než v Rychle a zběsile. Herecky to vlastně taky není žádná sláva a krom hlavního bručouna je to mizérie, i když za to možná můžou mizerné dialogy. Když si vezmu ten potenciál, který tvůrci po první řadě zabíjí nezajímavými politickými linkami je mi to až líto, že Zaklínače nekoupilo HBO. Henry Cavil odchází a já to zabalím asi s ním. ()

mm13 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Stojím pevne za tvorcami seriálu a za Cavillovým Geraltom mi bude ľúto asi toľko, čo za výmenou na poste jeho kobyly. Len dúfam, že ustoja hlúposť nemalej skupiny divákov a zdarne ukončia tú skvelú vec, ktorú začali a ďalej rozvíjajú. Vôbec nie dokonalá a predsa neodolateľná Sapkowského séria je totiž PRESNE tým materiálom, ktorý si žiada tu zvolený prístup... ale tak vysvetľujte to polo-sčítanému obecenstvu a hollywoodskej hviezde (ktorá sa tvári ako neviem aký veľký fanúšik a potom predvádza herecký výkon hodný tak akurát štvrtého herného pokračovania). Držím palce, nepoľavujte, dobre to robíte! ()

Galerie (42)

Zajímavosti (5)

  • Hrad, v ktorom sa Geralt stretne s príšerou, je inšpirovaný hradom Predjama v Slovinsku. (Ingtar2)
  • Bojový choreograf Wolfgang Stegemann se vrátil ke 3. sérii, aby připravil bojovou scénu podobnou z první epizody Začátek konce (2019). Do přípravy druhé série nijak nezasáhl. (Geralt z Rivie)

Reklama

Reklama