Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Užívejte si neřestí, „Alibi na klíč“ to za vás vyžehlí. „Alibi na klíč“ je kancelář, která vymyslí a poskytne alibi na cokoliv, co chcete. Na fotbal místo na večeři s příbuznými? Ulejt se z práce? Aférka? Nevěra? Nebo mít prostě chvíli od všeho pokoj? Hrdinové z komedie Alibi na klíč všechno perfektně zařídí a nikdo nemá ani páru. Ale ouha! Věci se někdy umí zamotat. Greg, hlavní hrdina filmu a všech možných alibi, samotný bůh našich neřestí a tajemství, se zamiluje. Bezhlavě, samozřejmě. Vždyť jeho přítelkyně je krásná, sympatická, ve všech směrech úžasná a taky ho miluje. Nicméně nesnáší, když někdo lže, a tak Greg raději tají, co vlastně dělá a čím se jeho agentura zabývá. To je ale jenom začátek. Když se jde seznámit s rodiči své životní lásky, zjistí, že jejího tátu velmi dobře zná. Právě mu totiž připravil neprůstřelné krytí na víkendové zálety. Lavina šílených událostí, malérů a zvratů na sebe nenechá dlouho čekat. A jakmile jedna prekérní situace odezní, už je tu druhá... a třetí... a čtvrtá. Alibi na klíč je komedie, která vás naučí říkat pravdu. Anebo si sehnat pořádný alibi. (Bontonfilm)

(více)

Videa (6)

Trailer 1

Recenze (266)

Zagros 

všechny recenze uživatele

Francouzi komedie umí, to je bez debat. Mohl bych jich vyjmenovat desítky a to nejen těch klasik s Belmondem, De Funesem apod. Z nových filmů jsou to třeba Rodinka Bélierových, série Co jsme komu udělali? nebo dialogovka Jméno. Alibi na klíč slibovalo další podobnou komedii a fajn oddechovku. Očekávání byla víceméně naplněna. Na rovinu… klasika se z toho asi nestane, ale jako pohodová zábava na jeden večer to funguje. Rozhodně to není další Co jsme komu udělali? Přišlo mi, že se na filmu podílela o generaci mladší sestava tvůrců. Je to vidět na jiném druhu humoru. Vtipy jsou více přízemní, je to více akční a občas pro někoho i lehce přes čáru. Naštěstí to vyloženě do trapnosti neupadá. Potěšily mě i různé odkazy, například na hvězdné války a taky na hry Assassin Creed. U toho by se generace mých rodičů asi nebavila. Vcelku se povedlo i obsazení. Jen ta hlavní postava... Philippe Lacheau se herecky moc nepředvedl, většina ostatních postav byla zábavnější. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

“MALÁ LEŽ BOLÍ MÍŇ NEŽ PRAVDA. NAŠÍM CÍLEM JE LIDEM POMÁHAT…“ /// Série ftipnejch situací, který vycházej z jednoho (ftipnýho) fópa. Taky je tady láska, ale víc než romantika je to celkem vtipný a hlavně svižný. Navíc jsou tady sympatický odkazy na jiný bijáky. A ten nápad s agenturou… no k nezaplacení! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Potřebuju alibi. 2.) Stará tvrdí, že romantika a humor k sobě nepasujou. 3.) Thx za titule „lokeš“. /// PŘÍBĚH **** HUMOR *** AKCE * NAPĚTÍ ne ()

Reklama

verbal 

všechny recenze uživatele

Je milé vidět, že tradice žabožroutské bláznivé komedie ještě úplně nevychcípala na úkor manipulativních multikulti pomejí, které ti militantně liberální a falešně altruističtí pomatenci poslední dobou produkují jako na běženeckém pásu, aby podprahově sdělovali zbytkům soudné Evropy, jaké je to děsně kůl hýčkat si na domácí půdě bandu islámem vymatlaných semikriminálních parazitů a nekontrolovatelně nám kontaminovat Šengen středověkým nekulturním svinstvem. Nějaký ten Said Auíta tím sice okrajově proběhne, zřejmě aby to vedoucí sluníčkářští soudruzi z Liberté Ilegalité Debilité pro neplnění kvót hned nezamkli do Bastily, nicméně jinak se jedná o veskrze snesitelnou, docela originální a poměrně zábavnou klasickou ztřeštěnou kokotinku o tom, jak Slizský blondýn s velkou hubou tak dlouho zajišťoval fuj fuj odporným a amorálním cizoložníkům alibi, až se to žertovně semlelo tak, že mu ve všech těch pocákaných prostěradlech z hodinových hotelů vymáchali xicht. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

K mému velkému překvapení jsem se až podezřele dobře bavil. Zápletka fungovala velmi slušně a ve chvílích, kdy jsem jako člověk zvyklý na typické americké romantické komedie, očekával patos, záludní Frantíci mi naservírovali další humor. Celou dobu jsem uvažoval o hodnocení 3*+, ale skvělé odkazy na filmy a geniální odkaz na hru Assassin´s Creed rozhodly o čtvrté hvězdičce. ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Nezajímavě nudné. 1) Když se crazy komedie, v našem případě francouzské provenience, rozjíždí tak pomalu, že po slabé půlhodině vybudí u nadrženého diváka matný úsměv, je něco špatně._____ 2) Režisérem, scénáristou a představitelem hlavní role je sám o sobě sympatický 37letý Philippe Lacheau (šéf firmy), bohužel však tím se pozitiva filmu vyčerpala._____ 3) Pro úplnost upozorňuji na web alibi.com._____ 4) Výstižný koment: Gilmour93**. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (18)

  • 12.12.2022 oznámil režisér Philippe Lacheau na Twitteri očakávané pokračovanie tohto úspešného filmu. Zároveň dodal, že "dvojka" bude novou verziou príbehu s nečakanými zvratmi. (Arsenal83)
  • Natáčení začalo v dubnu 2016 a skončilo na konci července. Natáčelo se v Paříži, v Cannes (hotel Martinez) a jeho regionu a v L'Étang-la-Ville. (bianci)

Reklama

Reklama