Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ringo Starr náhodou získá vzácný prsten, který je určen oběti, která má na konci dne zemřít. Z Indie do Anglie ho pronásleduje banda fanatiků, kteří mají za úkol Ringa najít, zabít, rozkrájet... Navíc je mu na stopě i šílený vědec, který chce za pomoci prstenu ovládnout svět. Kapela ho ovšem chrání, pomáhá jim i půvabná Ahme, a tak za poslechu She's got the ticket to ride, You´ve got to hide your love away nebo právě titulní Help! putujeme do Alp a dál. (Jinny)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (142)

Hanys_ 

všechny recenze uživatele

Jedna velká zásadní výtka, která se kupodivu netýká šíleného děje (ten bych s přimhouřením obou očí přežil), ale boužel samoúčelnosti songů, které jsou do filmu násilně vpraveny a jsou tam vlastně zbytečně, protože v kontextu děje nedávají vůbec žádný smysl. Oproti Hard Day´s Night velký krok zpátky. 4.5/10 ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 6/10 Děj 3/10 Hudba 6/10 Efekty 5/10/// +4xBeatles, 2x písnička Help plus dalších 5 písniček, k tomu už barevný obraz -písniček je však na 90 minut málo a nejsou to žádný pecky, příběh a děj je nezáživný, dialogy mě nebavili, navíc 9 z deseti herců jsou kašpaři a jistě uznáte, že většinou stači jeden/// Tak tímhle filmem jsem otráven. S jejich prvním počinem, ač černobílím se tohle vůbec nedá srovnávat. Z dialogů se vytratil vtip, Brouci tady jen poskakují a snaží se říkat naučené dialogy, což taky moc dobře nefunguje a ostatní herci jsou samí trapáci. Když si vezmu, že jsem se vůbec nezasmál ani nepobavil, tak můžu jen říct, že s tímhle filmem se tvůrci sekli./// Celkem 45%/// ()

Reklama

Tamdydam

všechny recenze uživatele

Tohle se snad ani nedá objektivně hodnotit. Jste-li fanda Beatles, jako já, s chutí film dokoukáte. Přestože jde opravdu o neuvěřitelnou blbost, objektivně vzato bídně zpracovanou a nevtipnou. Ale vidíte Beatles v barvě, starosti stranou, posloucháte jejich skvělé písně, nemyslíte na nic,... a o to tu jde ()

Hellboy 

všechny recenze uživatele

Zábavná crazy komedie v dobovém duchu, to jest prošpikovaná absurdním humorem a hodně ulítlými nápady všeho druhu (zmenšovací paprsek, tanková bitva, šílení vědci a ještě bláznivější následovníci kultu bohyně Kailí). Několik odkazů na bondovky, různé akčně špionážní díla, sellersovky, všechno dohromady. ()

Barak 

všechny recenze uživatele

Fanoušci Beatles by si tohle asi neměli nechat ujít, ale pro ty ostatní - jako jsem já -, kteří Beatles neposlouchají, to taková nutnost rozhodně není. Takové silné "herecké" obsazení má asi nalákat diváky, že by to mohlo být super, když tam hraje jedna z jejich oblíbených skupin. Třeba jo, ale to je tak jediné, na co se jde těšit. Zápletka by ještě docela šla, ale dějově to stojí za houby - celé mi to přišlo docela povrchní, bez jakéhokoli většího "vykreslení" dějové stránky. Asi se mám spokojit s tím, že Ringo má prsten, který nejde sundat a že to má něco společného se smrtí či co.. nevím. Ještě že je to okořeněno tím britským humorem, který úroveň filmu zvedá výš, než by si zasloužil. O zábavu je rozhodně postaráno, což je jen dobře (ke konci už to ovšem taky slábne). A kdo by se těšil na to hlavní - Beatlesácké písničky -, tak ten taky zrovna dvakrát nadšen nebude, protože je jich tu jako šafránu. Když si to shrnem, tak z toho výjde naprosto nevyvážený mix, na který se jde vcelku bez problému koukat. Avšak pokud nejste fanouškem britského humoru, radši to ani nezkoušejte.... 5.5/10 ()

Galerie (137)

Zajímavosti (26)

  • Snímek byl v polovině 80. let znovu zakoupen do československé distribuce. Tehdejší Ústřední půjčovna filmů k němu vyrobila a rozeslala plakáty, ale své obnovené premiéry v kinech se tento film z neznámých důvodů nedočkal. (charles3)
  • Jedním z typických vtípků spontánně vzniklých během natáčení je rozdělení filmu na tři části, přičemž mezi první a druhou je vložena přestávka (intermission). Ovšem druhou část tvoří jediný záběr o délce necelých 11 vteřin. (Robbi)
  • Beatles poprvé ve filmu vejdou do svého "čtyřdomu" a John Lennon bere z knihovny útlou publikaci. Jedná se o jeho druhý literární počin "A Spaniard In The Works". Když později ulehá do svého lůžka pod úrovní podlahy, můžeme si všimnout, že už tam několik stejných knížek leží. (Robbi)

Reklama

Reklama