Reklama

Reklama

Psí poslání 2

  • USA A Dog's Journey (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Některá přátelství jsou věčná a to i v pokračování celosvětově úspěšného rodinného filmu Psí poslání. Ve filmu Psí poslání 2, nalezne milovaný pes Bailey nový smysl života. Naváže pevné pouto s těmi, které zbožňuje, a společně se vydají na místa, která si nedokázali ani ve snu představit. Tak začíná Baileyho dobrodružná cesta několika životy naplněnými láskou, přátelstvím, věrností a také několika fakt skvělými drbáními na bříšku. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (152)

angel74 

všechny recenze uživatele

Nemohu říct, že by mě dvojka zklamala, ale jak už to tak bývá, vytěžila z nápadů původního snímku, co se dalo. A proč vlastně ne, když se stal divácky velmi úspěšným. Psi jsou mojí životní láskou, tak bych byla trochu divná, kdyby se mnou dojemnost Psího poslání citově nezamávala. Obzvlášť když mám díky těmto dvěma filmům neodbytný pocit, že se mi vrátil v jiném tělíčku můj Ben, který perfektně ovládal povel, na jaký jsem nikdy neviděla reagovat žádného jiného psa a náš současný hafíno Rex dělá nachlup to samé, aniž bychom se ho to někdy snažili naučit. Asi opravdu existuje něco mezi nebem a zemí, protože jinak to není možné. ()

helloween93 

všechny recenze uživatele

Ta myšlenka s přenášením vědomí psů se mi líbila už v jedničce a tady tomu není jinak. Příběh dvojky hned navazuje na jedničku, vrací se i Dennis Quaid, který tu zestárne až do úplného dědy. Pes Bailey je tu samozřejmě taky, ale tentokrát ochraňuje Quaidovu vnučku. Kasovní úspěch jedničky se napodobit nepodařilo, ale to nic nemění na tom, že kdo má rád psy, tomu se tenhle film, potažmo série bude líbit. O třídu lepší než průměrná Dog’s way home. 4* ()

Reklama

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Vypadá to, že si Hallström čte moje komentáře. Bohužel se ale vždycky najde nějakej Mancuso, kterej se podívá na Psí poslání jedna a kdo ví proč si řekne "hm, to chce dvojku." Hele, jestli tady někde běhá ještě jinej čekatel, kterej si dělá zálusk na trojku, tak bych pro něj měl doporučenku, že tohle je jedna z mála věcí, kde trojka fakt nic nevyřeší. ()

BMW12 

všechny recenze uživatele

První díl byl super, druhý díl začal také dobře, Bailey je u Ethana a Hannah, jenže pak ho čekají další životy a především jeho poslání být se CJ. Je to zajímavé, ale už ne tak jako první díl. Tam bylo více emocí, více zábavy a více dramatu. I když ani jedno z toho nechybí ani zde, v jedničce toho bylo více. ()

Ajinka126 

všechny recenze uživatele

Druhý díl nefungoval tak správně, jako první. Nic nového nepřináší, takže ten wow efekt z té čisté psí lásky se už nedostavil. Místy je to přehnaně sentimentální a zbytečně tlačí na emoce. Chování hlavních postav mi nepřijde uvěřitelné a celkově to bylo takové zbytečně ubrečené. Přitom ta myšlenka v knížce byla vážne silná. ()

Galerie (44)

Zajímavosti (7)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno