Reklama

Reklama

Dolittle

  • USA Dolittle (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Doktor Dolittle byl tak výjimečný, že ho jmenovali osobním lékařem anglické královny Viktorie. Jenže to bývávalo. Před pár lety ovdověl a od té doby samotaří v ústraní, za zdmi svého kdysi velkolepého sídla, obklopený smečkou zvířecích přátel, s nimiž si rozumí lépe než s lidmi. Jenže pak mu vpadne do života jeden drzý kluk, jenž si vzal do hlavy, že bude jeho učedníkem, a zároveň ho povolají ke královně, kterou sklátila smrtelně nebezpečná choroba. A protože lék proti téhle nemoci se nalézá pouze na mýty opředeném exotickém ostrově, musí se Dolittle vydat na velmi dobrodružnou plavbu do neznáma. Samozřejmě v doprovodu svých přátel, mezi nimiž je i ustrašená gorila, praštěná husa, cynický pštros, optimistický lední medvěd nebo neuvěřitelně chytrý papoušek. Početný tým bude potřeba, protože Dolittle má před sebou nebezpečí, na která není ani trochu připraven, a v patách mu chvátá banda nepřátel, která chce jeho plán na záchranu královny za každou cenu překazit. (Cinemart)

(více)

Videa (12)

Trailer 1

Recenze (200)

Zyne 

všechny recenze uživatele

Velky, spatny. Prachy na tom jsou docela videt, ale neco tak unyleho jsem dlouho nevidel. Timing scen a vtipu je uplne spatne. I kdyz se ve scene neco deje, nedokaze to vtahnout a uplne tomu chybi tempo a stava. Videno kratce po Sonicovi s Carreym a nebe a dudy. Zatimco jeden je nadupanej a tempo skvele funguje, Dolittle jen smutne kouka z dalky, ze jeho "dobrodruzstvi" nikoho nezaujalo. Preslap, ktery se ani neda dokoukat, protoze pocitove ma film tak 10 hodin, jak se to vsechno vlece. Uz jsem psal unylost? ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Člověk by si řekl, že si bude Downey Jr. po úspěchu Avengers, další projekty pečlivě vybírat, ale vzhledem k Dolittlovi, tomu asi tak nebude. Nemám nic proti rodinným filmům a chápu, že příběh, nebo logika nejsou ve většině případů u daných filmů tím nejdůležitějším. Bohužel to co se děje zde, zamotá hlavu i nejmenším a těm tak bude muset stačit pár slušně animovaných zvířat a humor založený v podobě prdění a jiných úspěšných propriet, kterými baví ty nejpodřadnější filmy pro celou rodinu. Dolittle se opravdu nepovedl a kdo Vám bude tvrdit, že to je pěkná pohádka pro děti, ten sprostě lže. Je to nudná a hlavně absolutně nesmyslná kravina a přítomnost ex Irona Mana, zde nepochopím. ()

Reklama

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Na kinoboxu tomu daly 1 z 10 a místní odborník , kterému se líbí tak jeden film s 1000 (asi příbuzný Spáčilové z Idnesu) píše jaká je to sračka realita je taková, že je to v pohodě koukatelné. Viděl jsem daleko horší rodinné filmy než tohle (Doktor Dolittle 3,4,5, nebo Ošetřovatel například). Mínus za cgi zvířatka, které jsou opravdu některé hodně hnusné (veverka vede) hned jsem si vzpomněl na tohle https://www.csfd.cz/film/268037-legenda-o-tarzanovi/komentare/. Zhruba 3-4 jsem se pousmál což je na tento tip komedií zázrak. Ten konec s tím drakem je ptákovina nevím jestli je dobrý nápad dívat se na to jak někdo vytahuje drakovi z prdele dudy a zbroje, ale zase pobavily ty mravenci to je taková blbost, že se tomu nejde nesmát. Ze zvířat baví jen husa a ara i ta veverka má ze začátku dobré hlášky. Takových 60 procent si to zaslouží. ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Samoúčelné ale pozeratelné. To bolo asi prvé, čo ma napadlo. A Iron Man je podstatne lepšia voľba ako tí pred ním. Krásny vizuál, vtipné zvieratká a hollywoodske klišé a nedomyslené detaily. Presne, ako to máme radi. Úsmevná oddychovka, ktorá nemá záujem sa na niečo hrať, len chce potešiť oko a možno pripraviť pôdu pre dvojku. 4 z 5 ()

Vxxx 

všechny recenze uživatele

Downey Junior a jeho špatný, rádoby Welšský přízvuk dali na zadek už tam špatnému filmu. Je to už několikátý remake a dopouští se stejné chyby, jako všechny podobné filmy před ním. Rozumí Dolittle zvířatům, nebo ona rozumí jemu? Film se v tomhle koikrát neumí shodnout sám se sebou a tak raději pokrývá obě možnosti. Takže logika nikde. CGI bylo relativně dobré na pohádku pro děti. Příběh se vleče, humor nefunguje a ta děcka jsou dost špatní herci. U mě to zachraňovala občasná roztomilost nějakých zvířátek. Nic pro mě. 2* ()

Galerie (135)

Zajímavosti (8)

  • Film obsahuje potitulkovou scénu. (Ivoman)
  • Zámek, který představuje Buckingham Place, je ve skutečnosti Blenheim Place v Oxfordshiru. (FoxMulder)
  • Na odlíšenie od svojich skorších britských postáv sa Robert Downey Jr. rozhodol pre svoju verziu filmu použiť to, čo označil ako „prijateľný“ waleský prízvuk. (zajo91)

Související novinky

Music vévodí letošním Zlatým malinám

Music vévodí letošním Zlatým malinám

24.04.2021

Proběhl 41. ročník vyhlašování anticen Zlaté maliny (Razzies), které jsou každoročním oceněním pro ty nejhorší filmy a tvůrčí výkony uplynulého roku. Ač si největší počet nominací vysloužily snímky… (více)

Nominace na Zlaté maliny 2021

Nominace na Zlaté maliny 2021

13.03.2021

41. ročník Zlatých malin, každoroční ocenění pro ty nejhorší a nejbizarnější filmy roku, se blíží a pořadatelé nyní oznámili své letošní nominace. Mezi těmi najdeme jak celoročně vysmívané filmy typu… (více)

Chaos na place nového Dolittla

Chaos na place nového Dolittla

15.10.2019

Premiéra odsunuta na leden příštího roku, tzv. pohřebiště filmů, do toho několikatýdenní rozsáhlé přetáčky a v neposlední řadě pověst filmu, se kterým si studio od začátku ukrojilo příliš velké… (více)

Reklama

Reklama