Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Komunita zemědělců použije domácky vyrobené mechy, aby bránili svoje blízké před invazí mimozemšťanů. (Netflix)

Recenze (55)

Marius_ss 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Škoda že to nemalo tú TOP grafiku ako niektoré diely. Lebo inak je to skvelý kraťas, ktorý mi, čoby fanúšikovi Votrelcov, Čiernočiernej tmy a všetkých tých podobných kvalitne spracovaných vesmírnych hororov s krvilačnými potvorami, vyčaril na tvári veľký úsmev. Jedna z epizód, pri ktorých dúfam v pokračovanie. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pro mě zatím nejlepší epizoda, která si nechce hrát na nic víc než je, chce být jen vědomým jednoduchým akčňákem a v tomhle smyslu funguje, takže jsem si ji mohl i normálně užít. A skutečně celkem užil - atmosféru to má slušnou a postavy tu jsou poprvé konečně nějak zajímavé a dokonce, dokonce mají nějaký charakter! Jen jsem teda čekal, že to dospěje k něčemu ne tak očividnému, protože takhle to bylo skutečně trochu o ničem... 3* ()

Reklama

Renfield 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

...a nejlepší zůstává až ten poslední záběr. Sakra, z toho se přece dalo dostat víc, nápad je dobrý. V této podobě je to snad první epizoda, která mi přišla zbytečně dlouhá. Má sice pár hlášek, ale jinak nic moc nového, takový mix Hvězdné pěchoty, Vetřelce a kdoví čeho. Animace ale opět fajn, připomene některé starší seriály. 60% ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nápad s farmařením na nově osídlené planetě, který se odhalí divákům až v naprostém závěru byl asi fajn. Zbytek ovšem za moc nestál. Úplně do kolen mě rozhodně nedostala dosti jednotvárná animace a už vůbec ne stereotypní akce. Na prostoru 16 minut se tak rozprostřelo nezvykle moc nudy. V jednoduchosti je krása holt neplatí vždy a všude. [60 %] ()

Naushika. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rednecký mechové vs. zerg rush. Nijak zvlášť originální, a to ani esteticky (když říkám zerg rush, tak myslím doslova a do písmene zerg rush), ale na druhou stranu si to ani na nic nehraje a zpracování je solidní. Iritoval mě vizuální styl, který mi nepříjemně připomínal Fortnite a trailery na mobilní hry (a z ostatních komentářů vidím, že v tom nejsem sama), ale to je asi subjektivní výtka. ()

Galerie (1)

Zajímavosti (1)

  • Monstra z této epizody se nazývají DeeBees, stejně jako nepřátelští roboti ze hry „Gears of War 4“. (NiWi)

Reklama

Reklama