Reklama

Reklama

Epizody(8)

Obsahy(1)

Critters se vracejí na Zemi a hledají ztraceného přítele, kterého tam zapomněli. Přistanou v Burbanku a brzy zaútočí na skupinu místních středoškoláků... (JasonCZ)

Diskuze

tron

tron (hodnocení, recenze)

ledzepfan

To je subjektívne, ale podľa mňa prvé štyri diely boli vcelku vážne. Humorné tam boli maximálne dialógové vsuvky Kriterov, ale inak by som nepovedal, že to šlo do nejakej veľkej komédie. Už u Detskej hry je situácia iná, tam to začalo ako vážne horory a pokračovalo ako hororové komédie. Ale sériu Critters podľa mňa takýto žánrový odklon nedostihol.

ledzepfan

ledzepfan (hodnocení, recenze)

Jakože Critters někdo někdy fakt bral vážně? Jako horror pro dospělé? Jako něco nedotknutelného?... Z mého úhlu pohledu konečně po třiceti letech někdo dokázal uchopit Critters správně.. Se vším vtipem, nadsázkou, absurditou...

na příspěvěk reagoval tron

jenovef

jenovef (hodnocení, recenze)

Jordan Rubin by měl být předhozen hladovým krokodýlům. Pošlapal úplně vše co má být fanouškovi Critters svaté. Na začátku jsem myslel, že nic horšího než etnicky vyvážená trojice hlavních hrdinů a kvalita provedení horší než studentský projekt filmové školy, nepřijde. Příliš ukecaní Critters, disfunkční bílá rodina, kde máma podrží naprosto komukoliv, Bounty hutner fejkující orgasmus a pointa celého příběhu na poblití. Jediná vtipná chvilka byl Critter komentující změnu v lidské pornografii. Hlavně že to má titulky dlouhý jak Starwars. Tvůrci by si měli pustit fan film Bounty hunter a pak se zabít !!!

Reklama

Reklama