Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Otec se svým synem a dcerou se dostávají do tábora Arawak, kde si chtějí užít klidnou plavbu lodí po jezeře. Jejich bezstarostné chvíle končí ve chvíly, když se jejich loď srazí s motorovým člunem, což má za následek tragickou událost - smrt jejich otce. O několik let později se na toto místo vrací další návštěvníci, ale jejich příjezdem se zde rozpoutá krvavé peklo. (Chupacabre)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (114)

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Klasický 80tkový Slasher, který se do povědomí lidem moc nedostal a ani se nedivím, vždyť v těch letech byl na vrcholu Horor Friday the 13th, kterému Sleepaway Camp nesahá ani po kotníky. Hlavní postava Angely mi lezla spíš svým hraním na nervy, vraždy jsou mimo záběr, nahota chybí. Za zmínku stojí skvělá, dobová atmosféra, scéna s úchylným kuchařem a "šokující" finále. Slabší trojka. ()

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

No je to na hraně odpadu no, ale když si uvědomím, jak by takovej Sleepaway Camp vypadal dnes (ano, ty novější díly s klidem odignoruju, o rímejku ani nemluvě), jak by tam zas mleli o ajfounech a soušl sítích, namísto aby dělali takové ušlechtilé věci, jako je házení po sobě balónkama napuštěnýma vodou (buhaha, to je bžunda... ne, hold on, fakt je, fakt to je bžunda, hlavně když ho hodíte z vokna a von tam učitel :-) anebo hraní druhé nejdebilnější hry pod sluncem- bejsbolu... Děcka do jednoho napřesdržku, vraždy, jo tak ty jsou taky napřesdržku a ten konec, tak ten je napřesdržku ze všeho nejvíc. Ať si Angela vraždí, jak chce (ježiš, pozor- SPOILER! ;-), já se přeci jen radši vrátím zase pěkně do Křišťálovýho jezera, ona je s Jasonem a jeho máti přeci jen větší suanda. ()

Reklama

K.I.N.G. 

všechny recenze uživatele

TENTO FILM JE JEDEN VELKÝ NESMYSL! ..Zhruba na stejné úrovni, jako první Pátek třináctého s tím, že mnohem záživnější, ale s neuvěřitelnými logickými dírami. Sleepaway Camp (Prázdninový tábor) je strhující a poměrně odvážný Slasher, kdy jsou některé scény zobrazovány opravdu dost dobře a neskrytě, což věru u amerických slasher hororů té doby nebývá pravidlem. Ovšem tím všechny klady končí a je tu to hlavní, to, čím je tento snímek tak výjimečný a to je to, že ten film je prostě největší paradox, co jsem kdy viděl. Už v jeho průběhu můžete zaznamenat logické propasti, velké jak Mariánský příkop a co teprve, až zjistíte, že vrah je ten, kterého jste z pádných důvodů vyloučili hned na začátku a měli jste minimálně 5 extrémních důvodů, proč to nemohl být on, prostě to nešlo. To však tvůrce vůbec netrápilo, tak hlavně že máme šokující konec. Cítím veliký rozpor při hodnocení tohoto filmu, ale musím uznat, že to byla vynikající zábava. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

A mne sa to pacilo. Hoci ide len o slasher /este aj ten ma podzanre/ - slashery zacali pre mna kultovym Friday13th, potom sa s nimi roztrhlo vrece, teda najma v USA - som rad ze jestvuje nejaka taka krajinka na tejto planete co sa vola ze USA - vzniklo to este v hlbokej totalite za komara /komunistov/ - no a v superiacom ZSSR by taketo horory nemali sancu, ze jo. Film zacina pomaly, tempo je take kadejake, rozplazle, - jo a ta posledna scena je extra bruta, to suhlasim. Treba pozriet. U Friday 13th slo este o planovane vrazdy, vslovene gore veci, ktore si Dzejsn aj uzival - tu ide skor o vrazdy - nahody. neplanovane, ale stanu sa aj take. Preto take vysoke hodnotenie . 74 % ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Sleepaway Camp je naprosto čistej prototyp teen táborovýh vyvražďovaček z 70-80tých let, kde se zvesela vraždí, ale zejména vedoucí táboru to pranic nevzrušuje a i po několikátý drsný vraždě si vysvalená vedoucí guma pořádá dětský hry dál. Krom toho oblečení, co tam všichni nosí, na to se nedá ani koukat, ještě bych přešel ty mini trencle, co tam každej kluk má na sobě, mam takovej dojem, že v tý době to bylo in, ale to že se tam objeví nějakej "borec" v super mini homotričku a dělá machra, to už sem rozdejchával stěží, kór když na obrazovce smrděl každou chvíli. Ale naštěstí podobný postavy tady jdou celkem rychle pod kytičky, nicméně i přes celkem slušnou řádku vražd to občas nudí, ale musí se nechat, že konec se poved ()

Galerie (28)

Zajímavosti (14)

  • Niektorí z mladých návštevníkov kempu zo začiatku filmu sú príbuznými členov filmového štábu natáčajúceho tento film. (beso74)
  • Dievča na vodných lyžiach v úvode sem-tam mizne, aby sa potom opäť objavilo. (beso74)

Reklama

Reklama