Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Inspektor Málek má starosti. Musí řešit zmatek na letišti, který vznikl přičiněním pana Tau, což zatím Málek netuší. Navíc se ale musí postarat o své děti, a to nejsou také žádní svatouškové. Mezitím putuje klobouk pana Tau na hlavě pana Kalouse na safari, tam totiž zřízenec doprovází malé slůně. Marně se pan Tau snaží buřinku získat zpět. Nakonec z vozu uniká nejen pan Tau, ale i slon a vydávají se na procházku vstříc novému dobrodružství. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (10)

otík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prostřední díl celovečerního filmu Poplach v oblacích a zároveň druhý díl třetí série. Bimbo je na útěku s Panem Tau, Kalous chudák nemá slona, pouze třešně pro zvířata v Zoo. Asi nejslabší díl třídílné série, ale zase spousta poetických scén z přírody s Panem Tau a slonem a spousta zemědělské techniky s výtečným Františkem Husákem. Hudba: Jiří Malásek & Jiří Bažant & Vlastimil Hála. ()

roswelll 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Každý díl ze série Pan Tau má své kouzlo..i tento jsem sledoval s nostalgií ze známého prostředí při natáčení a pan Dvořák v této epizodě exceluje...a zjistil jsem důležitou informaci o slonu, že nemá klíční kost..:-) ()

Yarwen 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pár plusových bodů za mého oblíbence Zdeňka Srstku, který s Pepou Dvořákem přepravuje slona. Na něj se pak udělá velkolepý hon traktorů, náklaďáků, kombajnů a houfu jézéďáků v čele s Frantou Husákem. (64%) ()

javlapippi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Zraz účastníků lovu na slona před národním výborem!" Pan Tau pokračuje prostovlasý, ovšem v spoločnosti slona, snaží sa získať naspäť pokrývku hlavy a činí rozruch. Predabovaný Srstka, Dvořák a dokonca aj esenbák majú záľubu v konzumácii nezrelých čerešní. Za dvacku boli štyri guláše. Veľmi dobré. "Tati, já jsem Remek!" ()

Reklama

Reklama