Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na vzdálené planetě žije velký čaroděj jménem Lerigot. Je strážcem zlatého klíče, kterým se odemyká brána do nekonečného vesmíru. Lerigota pronásleduje zlá galaktická bytost jménem Divatox, která chce získat čarodějovu moc, aby mohla osvobodit strašlivého netvora. S ním chce totiž uzavřít manželství a ovládnout celou galaxii. Lerigotovi mohou pomoci pouze jeho mocní přátelé, ale nejdřív musí uprchnout ze své planety na zem. Na zemi ho zachraňují strážci vesmíru Kate a Tomy, i když se sami nacházejí v ohrožení života. Po útěku Lerigota na zem zajme Divatox jeho ženu Jaru a malou dcerku, aby ho přinutila ke spolupráci. Chce ho využít k cestě přes zrádný trojúhelník královny Nemesis. Pak hodlá hledat ztracený ostrov a na něm spojit své síly s netvorem jménem Maligore. Pak už jí nebude moci v jejích tajných plánech nikdo zabránit (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (147)

Hawkeye666 odpad!

všechny recenze uživatele

Bylo mi asi 10 a moc jsem to nepochopil... Nejdřív byli v nějaký věži a kecali se stěnou... Pak všichni nahlas vykřikli: "Morfujeme!!!"... Hned na to plastoví dinosauříci ničili kartonové krabice (jež asi představovali budovy???)... Jo, a ještě tam byl smějící se chlap v černé masce, jež byl podle mne variací na lidskou zlobu a nenávist k ostatním v každém z nás:)... Radši se jdu podívat na Versmírnou Odyseu, protože tohle geniální dílo je na mně moc zvláštní a nepochopitelné. ()

Guran 

všechny recenze uživatele

Film jsem opět viděl už odmala. Dnes už ho doma nemám a nějak po něm ani netoužím. Vím jen, že jsem si s ním užil jako malý kluk krásné časy a tak to zůstane v mých vzpomínkách, ale stránka triků a příběhu je přeci jenom o dost slabší, ale díky mé nostalgii dávám 7/10. Držím se, dal bych aspoň 8, ale tento snímek si to asi nezaslouží. budu ale na něj vzpomínat v moc dobrém světle. ()

Reklama

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Bolo mi desať a už vtedy ma to nebavilo ako pôvodní Power Rangers. Trashové čaro prvého filmu vyprchalo, no ešte stálo to má niečo do seba a odpadom by som to nehodnotil, lebo tá esencia, čo som ako decko zbožňoval, tá nepretržitá akcia, masky, obleky, príšery, to všetko tam je. Len to nie je také zábavné a ... originálne (?) ... ako v prvom filme. ()

DonFrolimo

všechny recenze uživatele

Zda se, ze nikdo tu nechape naprostou dokonalost tohoto neprekonatelneho kyce. Vypnete vsechny esteticke obvody, necekejte jakekoliv naznaky kvality, popripade se opijte, jestli se k podobnemu vykonu neodhodlate strizlivi, nenutte se po ste si opakovat co je to za prisernou sracku (o tom zadna) a teprve pak si vychutnavejte kouzlo nechteneho. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Od predchádzajúceho kino dobrodružstva sa prešlo od CGI napäť k plastiku a lacno pôsobiacim trikom. A kúzlo sa vrátilo. Čo sa však paradoxne stratilo, je ambícia prísť s niečim pre kiná, čo bude stáť zato. Pôvodnému seriálu som dal maximum, lebo čo sa týka TV to bolo akčné a kúzelne naivné, plus nostalgia. Prvý kinosnímok bol viditeľne odhodlanejší predstaviť sa na veľkom plátne. TURBO je niečo čo osciluje medzi tým, ale nieje ani jedným. Ale je to stále pozerateľnejšie a obstojnejšie duchu predlohy, ako minuloročný rádoby blockbuster. ()

Galerie (22)

Reklama

Reklama