Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na vzdálené planetě žije velký čaroděj jménem Lerigot. Je strážcem zlatého klíče, kterým se odemyká brána do nekonečného vesmíru. Lerigota pronásleduje zlá galaktická bytost jménem Divatox, která chce získat čarodějovu moc, aby mohla osvobodit strašlivého netvora. S ním chce totiž uzavřít manželství a ovládnout celou galaxii. Lerigotovi mohou pomoci pouze jeho mocní přátelé, ale nejdřív musí uprchnout ze své planety na zem. Na zemi ho zachraňují strážci vesmíru Kate a Tomy, i když se sami nacházejí v ohrožení života. Po útěku Lerigota na zem zajme Divatox jeho ženu Jaru a malou dcerku, aby ho přinutila ke spolupráci. Chce ho využít k cestě přes zrádný trojúhelník královny Nemesis. Pak hodlá hledat ztracený ostrov a na něm spojit své síly s netvorem jménem Maligore. Pak už jí nebude moci v jejích tajných plánech nikdo zabránit (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (147)

Guran 

všechny recenze uživatele

Film jsem opět viděl už odmala. Dnes už ho doma nemám a nějak po něm ani netoužím. Vím jen, že jsem si s ním užil jako malý kluk krásné časy a tak to zůstane v mých vzpomínkách, ale stránka triků a příběhu je přeci jenom o dost slabší, ale díky mé nostalgii dávám 7/10. Držím se, dal bych aspoň 8, ale tento snímek si to asi nezaslouží. budu ale na něj vzpomínat v moc dobrém světle. ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Druhý celovečerný film v podaní Power Rangers nevyšiel až tak katastrofálne, ako som si myslel, že to bude. Dokonca som tu videl aj akýsi náznak jemného zlepšenia kostýmov a celkom dobrý nápad na akýsi pokus o príbeh. Stále je to ale prvoplánová zábava, ktorá vás baví len vtedy, keď ste naozaj v predškôlskom veku, keď ste zhúlení alebo proste idete proti prúdu a ani takéto sračky vo vás nevyvolajú negatívne emócie. Amy Johnson potešila, ale aj napriek tomu je Power Rangers vo všeobecnosti jedna z najhroznejších sérií vôbec a tento film to skôr dokazuje ako vyvracia. 30 % ()

Reklama

choze odpad!

všechny recenze uživatele

"VYTVOŘME TURBO MEGA ZORD!" Bylo mi 28 let a byla to nuda. Na prvním strážcovském celovečeráku jste mohli jasně vidět, že ho dělali pro kina. Seriálový folklór je v něm upgradovaný pro filmové plátno pomocí velkorysého rozpočtu, svižného scénáře a ucházejících původních bitek v pravidelných několikaminutových intervalech. Druhý celovečerák šel v Americe do kin také, ale působí jako direct-to-video. Odfláklý scénář a režie nudí, bitky jsou slabé a soustředěné až do poslední třetiny filmu (!) a TurboZordy hrubě nevyužité (že se s nimi nedočkáme jediné honičky je neodpustitelné), záporačka nevýrazná. Krom toho se tu celou dobu prdelí sem a tam nesnesitelně otravný roztomilý trpasličí čaroděj, kterému jsem z duše přál opakované brutální anální znásilnění všemi záporáky. Zvažoval jsem dát jednu hvězdičku za ten zpomalený záběr robota s mečem v bojové pozici a výbuchem za zády, popř. za Amy Jo Johnson hozenou ve finále do zlého módu, ale ovládl jsem se. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

"Turbo: A Power Rangers Movie." V detstve ma to bavilo, potom sa mi to ukázalo ako strašná sračka. Teraz, keď máme ešte pár týždňov do nového filmu, nechám zaúradovať nostalgiu a pár bodov tomu pridám. Stále si nemyslím, že ide o dobrý film, ale na druhú stranu musím povedať, že viac sa to prejavuje ako Power Rangers, keď tu všetky monstrá a zordy reálne sú a nie sú urobené cez počítačové triky. Stále je to debilný film a je tu veľa momentov, ktoré sú viac komické, než zaujímavé, ale na druhú stranu sa od toho ani nič viac čakať nedalo. Pre fanúšikov Strážcov Vesmíru to možno funguje, ja to vnímam ako podpriemer, ale neviem, či by si to niekto reálne aj užil ako vysokú filmovú kvalitu. Hodnotenie: C ()

DonFrolimo

všechny recenze uživatele

Zda se, ze nikdo tu nechape naprostou dokonalost tohoto neprekonatelneho kyce. Vypnete vsechny esteticke obvody, necekejte jakekoliv naznaky kvality, popripade se opijte, jestli se k podobnemu vykonu neodhodlate strizlivi, nenutte se po ste si opakovat co je to za prisernou sracku (o tom zadna) a teprve pak si vychutnavejte kouzlo nechteneho. ()

Galerie (22)

Reklama

Reklama