Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Během pouhých pěti let Ted Bundy, jeden z nejobávanějších amerických masových vrahů, unesl a zavraždil stovky žen. Byl inteligentní, přítažlivý a měl charisma. Navždy změnil profil masových vrahů a právě proto je jeho příběh tak děsivý. Ted Bundy žil mezi námi a vraždil přímo před našima očima. Film byl natočen podle skutečných událostí a pokládá divákovi provokativní otázku: poznali bychom takového člověka? Vzbudil by v nás důvěru? (Intersonic)

(více)

Recenze (118)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Postavené především na Burkově výkonu, protože jinak mi to přišlo celé takové bezkrevné a místy nevyvážené. V jednu chvíli je tu Ted Bundy jako totální psychopat a v druhé útržkovitá sekvence jakoby vystřižen z Natural Born Killers, kdy Ted vesele brázdí Státy a nechává za sebou krvavé šmouhy. Docela jsem se těšil na soudní přelíčení, kdy se Bundy hájil sám, ale to vůbec neproběhlo, což je vzhledem k známým faktům velká škoda. Přimlouval bych se za remake. 60% ()

brutale 

všechny recenze uživatele

O hercovi M.R. Burkeovi som absolútne netušil, že existuje! Sociopata T. Bundyho však zvládol na výbornú. Bundy vsúpil do histórie aj tým, že v súvislosti s počtom jeho obetí bol zavedený výraz sériový vrah. Film nám ukazuje Bundyho, ako študenta, muža čo má navonok regulérny vzťah cez kleptomana, až po sexuálne neukojenú vraždiacu mašinu bez kúska emócie. Bundy končí na elektricom kresle, no pred popravou denne dostáva cca 200 listov od žien, ktoré mu vyznávajú lásku. Tak má iba napadá, kto je zvrátenejší... ()

Reklama

Superpero 

všechny recenze uživatele

LOL to bylo mega. Možná jsem divnej, ale ve chvílích kdy tam hrála skvělá hudba ze 70. let a Ted Bundy souložil s mrtvolama a řval "MRDEJ, ŠUKEJ TY KURVO, TY KURVO MRDEJ" tak jsem měl takovou pohodovou náladu, a když udělal na ňákou ženskou "hele koukni tam" a z druhý strany jí dal hasákem po držce, tak jsem se i gebil. Jinak Michael Reilly Burke předvádí úžasný herecký koncert, nebudu kecat a dělat že ho znám, protože do tohohle filmu jsem o něm nikdy neslyšel a přitom je to prvotřídní herec. Nechápu, že se neprosadil. Všechny ty jeho úchylný držky jsou hyper a hlavně díky němu tento film hodnotím tak jak ho hodnotím. No prostě MRDEJ TY KURVO... :-))))))))))) ()

klukluka 

všechny recenze uživatele

Má to jednu velkou vadu na kráse. Nevykreslili tady skutečnou hloubku a děs těch jím páchaných zvěrstev. Chtělo by to film, kterej by otevřel oči všem těm mickám, který si ho pletly a pletou s šukajícím pánembohem. Jinak mě sere, že si na podobných zmrdech není po odhalení co vzít. Jejich posranej život? To není nic. Jinak ale samozřejmě tisíckrát JO trestu smrti. Fakt, že ho nemáme, je výsměch. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

O Bundyho případu mám lecos nastudované, takže mě film nijak extra nepřekvapil, snad až na tu nečekaně detailně natočenou scénu popravy, ale to nevadí, protože je to solidně zrežírované a více než slušně zahrané od představitele hlavní role. Takže na podobný skromně pojatý kousek určitě nadprůměrná záležitost, která se navíc nebere po celý film úplně vážně a dokáže občas celé téma odlehčit i přesto, že sledujeme snímek o jednom z největších vrahounů v Americký historii. Já jsem celkem spokojen.65% ()

Galerie (21)

Zajímavosti (5)

  • Další názvy tohoto filmu jsou Bundy a The Ted Bundy Story. (Chatterer)

Reklama

Reklama