Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Vesemir se chce stát zaklínačem, aby unikl chudobě, a tak zabíjí různé příšery pro peníze a slávu. Když se ale objeví nová hrozba, musí se postavit démonům z minulosti. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (211)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Svižný příběh zaklínače, který se kromě monster musí utkat s největším nepřítelem, čarodějkou Tetrou. Pěkná animace, dostatek krve různých barev, roztrhaná těla, uťaté hlavy, magie, elfí mutantka, pevnost v horách. Přestože měl film spád, chvílemi jsem měl pocit, že se mi vzdaluje. Ovšem temnota byla fajn, močály, lesy i oheň všude, kam se podíváš (tedy občas až dosti laciné pixely, ale budiž). Závěrečná bitka měla říz. Silnější tři tedy zaokrouhlím na čtyři... ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Nečítal som knihy, nehral hry, videl seriál a s toho, s čoho sa fanúšikovia radujú, som ja ani nezaregistroval. No napriek tomu ma to bavilo. Animácia v pohode, úvod trošku pomalší, no akčná stránka, zaujímavé postavy a hlavne finále, stály za to. Postava Vesemira by kludne mohla dostáť ďalšie animované pokračovanie. Som zvedavý na jeho hranú verziu v druhej sérii Zaklínača. 80% - 4* ()

Reklama

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Úvodem bych rád pogratuloval tvůrci českého překladu za naprosto debilní název. Z filmu jako takového mám poněkud rozporuplné pocity. Jakožto zdejší největší odpůrce anime, jsem byl ovšem docela mile překvapen velmi příjemnou animací. Bohužel anime daň byla znovu nezdravě vysoká a tohle asijské podání docela významně narušilo celé Sapkowskiho univerzum a vznikl poněkud podivný hybrid, který nejde zařadit takřka nikam. Do toho všeho řekl své slovo i Netflix, takže znovu nechybí středověcí negři a ani nezdravě kůl zaklínači, kteří zřejmě mají zaujmout náctileté za cenu rozboření krásné knižní poetiky. Příběh je až nechutně předvídatelný. V celkovém dojmu cítím spíše zklamání. Na druhou stranu se nejedná o snímek, který by dokázal člověka srát, ba dokonce ani nijak nesnesitelně nudit. [65 %] ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Už to bude rok a půl, co jsem naposledy zakusil anime a neuplyne měsíc, co by mi do hlavy nevletěla myšlenka, zda se zase nějakému na pár hodin nevěnovat. Tím samozřejmě myslím spíše japonské klasiky, které na CSFD v nemalé míře zdobí obě pozitivní třístovky, když ale v srpnu vyšel prequel Witchera v tomto stylu a s vesměs nadšenými recenzemi, zpozorněl jsem. Nakonec mi klasicky trvalo více než je zdrávo se k téhle jednohubce dostat, ale vůbec nelituju. Nakoplo mě to se těšit na pokráčko regulérního Zaklínače. [viděno na Netflixu 10.10.2021] ()

DragonnCZ 

všechny recenze uživatele

8/10. - Nádherný, pěkný a osobitý animovaný snímek z produkce Netflixu pojednávající o mladým Vesemirovi před hrami, seriálem a knihy. Snímek má krásný tempo, animace, super Zaklínačskou atmosféru, hezký scénář. Na Animovaný film to má pěknou minutáž a klidně bych si to dokázal představit jako minisérii. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (4)

  • Příběh je inspirovaný příběhy, které prožil Geralt v knize „Bouřková sezona“. Tvůrkyně Lauren Schmidt se rozhodla převyprávět příběhy, které prožil Geralt prostřednictvím postavy Vesemira. (Geralt z Rivie)
  • Vytváření monster zaklínači, aby je později mohli ulovit za odměnu, je manifestace „Kobra efektu“. Ten je pojmenován po případech z Dillí, kdy místní chovali kobry, protože britská britská vláda nabízela odměnu za každou mrtvou kobru. (Axarus)

Související novinky

Zaklínač se dočká další série i filmu

Zaklínač se dočká další série i filmu

27.09.2021

Netflix o víkendu ukázal několik nových klip ze svých připravovaných projektů, mezi něž patřila pochopitelně taky druhá série Zaklínače, která dorazí už letos v prosinci. Mimo dvou klipů, traileru a… (více)

Prequel Zaklínače našel hlavní hvězdu

Prequel Zaklínače našel hlavní hvězdu

26.01.2021

Minisérie The Witcher: Blood Origin zasazená do světa Zaklínače, akorát odehrávající se tisícovky let před událostmi knižní ságy s Geraltem, Yennefer a Ciri, našla konečně hlavní hvězdu. Bude jí… (více)

Netflix oznámil zaklínačský prequel

Netflix oznámil zaklínačský prequel

27.07.2020

Netflix to se zaklínačským univerzem myslí vážně, po hraném seriálu i animovaném spin-offu teď totiž oznámil rovněž ještě hraný prequel. Minisérie The Witcher: Blood Origin bude mít šest epizod a… (více)

Reklama

Reklama