Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (306)

plakát

Lupin (2021) (seriál) 

Prvni cast byla zajimava, ale druha cast pripominala spis nejakou mexickou telenovelu.

plakát

Světlo mého života (2019) 

Pekny film. Jen me zarazilo, ze casey affleck okopiroval nektera temata z hry the last of us.

plakát

Star Wars: Síla se probouzí (2015) 

Remeslne velmi povedeny film, nemohu nic vytknout. Skoro jako u vsech soucastnych filmu je celkova stopaz hodne prestrelena. Co se tyce pribehu, tak ten nema smysl moc komentovat. Okopirovat skoro ve vsem epizodu 4 je podle me vrchol. Nadruhou stranu chapu proc JJ ten pribeh, tak moc tajil. :-)

plakát

Černá listina (2013) (seriál) 

Zacatek serialu zajimavy. dokonce i zapletka me chytla, ale ted v poslednich dilech se zacina objevovat takove preslapovani na miste jakoby scenariste nevedeli kam dal. Navic hl. hrdinka je az otravna jak vse vyresi pomoci Redovi rady.

plakát

Hobit: Šmakova dračí poušť (2013) 

Dejove naprosto zbytecny film. 90 procent filmu jsem se nudil a to si myslim, ze neni dobre.Jednu hvezdicku jsem dal jen kvuli dobre odvedene praci pri akcnich scenach.

plakát

Iron Man 3 (2013) 

Tak toto je pro me prvni zklamani teto sezony a doufam, ze posledni. Nevim kde se stala chyba, kdyz to vypadalo po trailerech hodne naslapane. Nektere sceny pusobily humorne a pak jsem si rikal co tim basnik chtel rici :-) SPOILER Nejvic me pobavila scena s Pepper na konci jak tam nici jeden z obleku :-) KONEC SPOILERU.

plakát

Skyfall (2012) 

Velice dobre zpracovany bond. Mendes si s zim vyhral a dokazal, ze je schopen zvladnou i nejakou akci. Podle me by klidne ten film mohl byt o 20 - 30 minut kratsi. A mel by jeste vetsi drive. Nechapu proc se delaji vsechny filmy 140 a vice minut.

plakát

Go On (2012) (seriál) 

přijemné prekvapení. uvidím jak se to bude vyvíjet dále.

plakát

Tři moulové (2012) odpad!

uplne zbytecny film. by me zajimalo jak toto nekdo muze financovat. takova skoda penez.

plakát

Tři mušketýři (2011) odpad!

maximalni ztrata casu. uz jen vyberem hercu. milla jovovich neni vubec sympaticka (jako skoro v kazdem filmu) a dartanan je nejvic otravnej, porad se tvari jak de*ent. :-)