Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Akční
  • Krimi

Recenze (9)

plakát

Muž, který nebyl (2001) 

Tento film měl nádech pohody,smutku i naděje a přestože měl pár scénáristických dírek,režie Coenových a výkon B.B.Thorntona to zcela odvrací do božských sfér!!!

plakát

Ronin (1998) 

Akční filmy nemusím,ale na tohle se koukat dá.Herecké obsazení je výborné,kamera bezchybná,hudba se také povedla(mám rád tu na začátku v pařížské hospůdce) a automobilové honičky jsem nemusel přeskakovat což často dělám!Takže dávám kvalitní 4*.

plakát

Sin City - město hříchu (2005) 

Nemůžu si pomoci,ale mě se tahle komixová adaptace velice zamlouvala,protože jsem zatím skoro žádnou dobrou neviděl!Temná atmosféra města mě pohltila a nepustila do konce filmu.Já si myslím že to je Rodriguézův nejlepší film.

plakát

Simone (2002) 

Tenhle film je jedna velká hloupost a nechápu že se někdo vůbec namáhal ho natočit. Nudnej,krásně barevnej nesmysl.

plakát

Opilí láskou (2002) 

Opravdu originální romantický film ve kterém dává Sandler zapomenout na všechny jeho větší či menší střeštěnosti a Anderson potvrzuje svoji extratřídu.Jen tak dál!!!

plakát

Bokovka (2004) 

Docela pohodička,slušné herecké výkony výletníků i jejich partnerek,prostředí amerických vinic,hektolitry vína a emocí.... Co víc si přát. Tenhle film mě dostal!

plakát

Purpurové řeky 2: Andělé apokalypsy (2004) 

Otřesné!!Až na kameru nic co by se dalo pochválit!!Jednička byla docela dobrý film s dobrou atmosférou a méně akčních scén,ale tohle je zbytečný film!!

plakát

Team America: Světovej policajt (2004) 

Já jsem se u tohoto filmu docela pobavil,ale čekal jsem od něj více.Loutky jsou fajn dodávají tomu správnou atmosféru,ale písně jsou slabé a nedají se srovnávat se South Parkem.Škoda snad příště !!!