Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Oblíbené filmy (10)

Kick-Ass

Kick-Ass (2010)

Pomalu, ale jistě se ze mě začíná stávat skalní fanda komiksových zpracování ve filmu. I když oproti komiksu je zde hodně věcí jinak, tak myslím, že žádná ze změn není na škodu. Spíš naopak. Dokonale mi sedla tahle směs černého (někdy až morbidního) humoru, skvělé akce, povedených triků a k prasknutí nacpaného soundtracku. Pro mě jednoznačně nejlepší film pro rok 2010. Plus Lyndsy Fonseca alias Katie Deauxmová je prostě k sežrání. Přidávám video, jak se točily zvláštní efekty: http://www.videacesky.cz/ostatni-zabavna-videa/specialni-efekty-u-filmu-kick-ass

Scott Pilgrim proti zbytku světa

Scott Pilgrim proti zbytku světa (2010)

Prostě pecka. Co dodat. Hodně originální zpracování (kamera, strih, efekty...prostě všechno), skvělý soundtrack a velice dobře zpracované bojové scény, ve kterých kupodivu Michael Cera nevypadá vůbec směšně (jak by se s jeho postavou dalo očekávat). Vedle filmu Kick Ass je tohle nejlepší snímek za hodně dlouhou dobu.

Avengers

Avengers (2012)

Neskutečná smršť hlášek, akce, hlášek a v neposlední řadě akce. V kině jsem se neskutečně bavil a i když jsem se na film hrozně těšil a čekal od něj hodně, tahle nářezovka mě naprosto uchvátila a předčila moje očekávání. Pro mě nejlepší snímek tohoto roku a jen těžko ho letos bude něco překonávat. Plus jsem si snad konečně oblíbil Hulka.