Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Krimi
  • Sci-Fi

Recenze (39)

plakát

Dlouhá cesta (2002) 

Soap opera pro náctileté dívenky, který plní jejich tajná přání o bezvadné lásce, sebeobětování, bílé svatbě a lítostivosti. Od druhé poloviny filmy ztrácí absolutně tempo a konec byl tak natahovaný, až to bylo bolestné. Utrpení.

plakát

Bourneův odkaz (2012) 

Tohle nemá s původní trilogií nic společného. Film bez scénáře, příběhu, režie, kamery (totální epilepsie, vůbec jsem neměl přehled, co se děje v akčních scénách). První hodina filmu tak na 3*, a to za survival na Aljašce a vtípky na Bonda a Číslo 5 žije. Od společného odletu na Filipíny ovšem hrůza. A odkdy je Ha Long u Filipín?!

plakát

Zkrat (2011) 

Bože, to je koc! Po dlouhé době pořádná ženská akční hrdinka. Veškeré souboje jsou uvěřitelné. Aby ne, když Gina válí MMA! Když spadne ze střechy, tak ji to fakt bolí. Do toho reklama na Octavii, Fasssbender. Prostě dobrá akce.

plakát

Sněhurka a lovec (2012) 

Dokonalá výprava. Po výtvarné stránce není co filmu vytknout. Bezvadné je také herecké obsazení. Ale chyběly mi tu skutečné emoce a propracovanější závěr. Ten je odfláklý.

plakát

Mnoho povyku pro nic (1993) 

Není to špatné, ale čekal jsem víc. Co si představím když se řekne Kenneth Branagh? Jindřich V. Co si představím když se řekne Emma Thompson? Soumrak dne. A co si představím když se řekne Shakespeare? Zeffirelliho Romea a Julii. Všechno dohromady dává svižnou romantickou komedii se slabou zápletkou a neméně slabým záporákem, moc rychle vyřešené lapálie a nedostatečné popichování Beatrice s Benedictem. Nebýt geniálního Michaela Keatona, šlo by o film, kvůli němuž je mnoho povyku pro nic.

plakát

Nepřítel pod ochranou (2012) 

Jako předkrm před dalším Bournem velice chutné. Dostatek akce, která mě fakt bavila. Sice klasické vývoje postav, ale obsazených opravdu delikatesně. Gleeson s Washingtonem samozřejmě paráda. A Reynolds mě příjemně překvapil.

plakát

Tohle je válka! (2012) 

Vcelku o ničem. Ale jo, pobavil jsem se. Bod navrch za "sextiebrake".