Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Animovaný
  • Dokumentární

Oblíbení herci (10)

Will Smith

Takový ten frajer kterého tu musím míti. Opravdu mě pobavil s Martinem Lawrencem v Mizerové 1,2. A i pár jeho dlších snímku řadím mezi kvalitní.

Al Pacino

Co mám napsat??? Někdy se mi zdá, že Al ve filmech nehraje, zdá se mi, že on v nich žije. Kmotr ??? Totální pecky bez chyb a výtek. Žasnu nad tím jak stvárňuje hlavní role, s jakým stylem sobě vlastním. Krom toho, nedokážu si představit někoho jiného ve filmech jako Kmotr, Ďáblův advokát, nebo Scarface.

Tom Hanks

Světová elita, věčná legenda mezi legendami, opravdový herecký talent spojený s tvrdou prací z něj udělali herecký kult obřích rozměrů. Tom Hanks to už jen zní opravdu jako záruka kvalitního koukání. Samozřejmě asi jako u každého Hanks v srdcí mém jako Forest Gump.

Christian Bale

Viděl jsem Batmana, Vlak do Yumy, ale hlavně jsem viděl v Říši slunce a proto jej mám zde. Je to Herec !!! Ten už hrál snad i své narození. Jde jasně vidět, že ten člověk má rád svou práci. Opravdu charismatický pan herec

Steve McQueen

To je takovej ten pohodovej tipek kterýho by jsem prostě chtěl mít za kamaráda, téměř nikdy se nerozčiluje, do nikoho jen tak nestartuje, opravdový borec jak se patří. Asi tak nějak uvažuju o tom i když je to celkem nechutné, že jej budu imitovat :D

Roberto Benigni

Jen jeden film a basta,tolik stačí,aby byl mým hrdinou po celý zbytek života.