Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Horor
  • Sci-Fi

Recenze (20)

plakát

Switch (2011) 

Dala bych 4 a půl! Super zápletka, akce, nepředvídatelné. Nechápu, co tu ty lidi zase cintaj..hrdinka je sympaťanda, inteligentní, schopná. Chápu, že na takové není mužské obecenstvo zvyklé, ale já si tu výjimku fakt užila.

plakát

Já, robot (2004) 

Výborný příběh, skvělé efekty, žádný moc americky dojemný chvilky - prostě špica! Můžu se na to dívat pořád dokola..

plakát

Elysium (2013) 

Ten závěr už zase trochu přitaženej za vlasy, ale jinak super. Mam ráda tyhle hi-tech vize budoucnosti a nedivila bych se, kdyby to tak jednou dopadlo. Matt byl skvělej, získal si mě.

plakát

Rivalové (2013) 

To všeobecný šílenství mě nutí dát jen čtyři hvězdy. Příběh super, má to drive a naprosto jsem užasla, jak skvěle se tvůrcům podařilo vybrat herce tak podobné reálným hrdinům. Rozhodně jsem se nenudila a klidně bych se podívala znovu, ale 3. nejlepší film?! C´mon..

plakát

Warrior (2011) 

Upřímně se mi na to nechtělo koukat. Box nemusim a pozorovat otupělé týpky v ringu mlátící se do krve nesplňuje moji představu o prima večeru. Dokonce jsem byla hodně naštvaná, jaký kýčovitý závěr tvůrci zvolili, nicméně po několika dnech se mi tahle záležitost rozležela a najednou jsem nějak pocítila hloubku tohohle filmu. Překrásnej Frank Grillo je už jen třešnička na dortu:)!

plakát

Všemocný (2011) 

Super! Mělo to odpich, mělo to fantazii, bylo to originální. Bavila jsem se jako už dlouho ne.

plakát

Druhá šance (1999) 

Moc přjemná podívaná. Netradiční náhled na krizi v manželství odlehčený svižným vtipkováním, které ale nepřebíjí vážné téma. Starej dobrej Bruce z Moonlighting..:). Mně se to moc líbilo, ale geeci to asi nedávaj..

plakát

Cena za něžnost (1983) 

Teda to byl mazec! Příběh plný neuvěřitelně prdlých vztahů a postav s těžkym koncem. Fakt šlupa..pojďme být taky takový a zbavme se skličující přízemnosti!

plakát

Starci na chmelu (1964) 

Příšerně naivní, to jo, ale proto je to taky tak parádní! Písničky neoposlouchatelný, týpci v černém, si myslim, že rozbuší nejedno dívčí srdce i dnes! Prostě senzace!

plakát

Limonádový Joe aneb Koňská opera (1964) 

Špičková záležitost, na kterou se dá dívat pořád dokola. Vynikající písničky, skvělá nadsázka..prostě film bez chyby!!!