Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Dokumentární
  • Krimi

Recenze (85)

plakát

Rivalové (2024) 

Hele proč ne! Zendaya zase hot (aspoň víš, co ta Fremenka všechno ukrývá pod tím hábitem), příběh, že by jsi ho možná taky splácal po pár pivech, ale ta Kamera - záběr z letícího míčku, first person view z pohledu tenisty, apod - super nápady! Díky, překvapilo...

plakát

Sobík (2024) (seriál) 

Hrozný, pak skvělý, pak trapný, pak intenzivní a následně znovu dokola. Ten rozsah emocí se kterým tento seriál pracuje je neuvěřitelný. Za sebe 4* protože jsem nic podobného v současné produkci neviděl.

plakát

Ferrari (2023) 

Přiznám se, že jsem se těšil na pořádný mačo snímek - burácející motory, detaily aut, strategie závodníků... mám vlastně namysli něco jako Le Mans 66. Ale pro mne to byla taková prvoplánová slaďárna - vkvčka too much! Musím ale ocenit, zmáklou kulturu dobových závodů, to byli momenty kde mě film vtáhnul do děje, bohužel takových momentů tam mohlo být více. Btw: všimli jste si jak laciným způsobem byly ztvárněny nehody aut ve filmu?

plakát

Neymar: Dokonalý chaos (2022) (seriál) 

No tvl... "I Ježíš se nechtěl zavděčit všem, tak ani Neymar nemusí" to mě rozsekalo :D

plakát

Země nikoho (2020) (seriál) 

Jeden z nejlepších seriálů minulého roku. Uvěřitelné dialogy, dobře vystavený příběh, akce nejsou nijak nerealisticky vyšroubované.

plakát

Americká elegie (2020) 

Když jsem si film našel na ČSFD abych jej ohodnotil, nepochopil jsem, proč má tak nízké hodnocení... myslel jsem, že jsem našel jiný se stejným názvem. Jako příběh a myšlenka je jednoduchá to ano, ale ty herecký výkony? Jako sorry, opravdu slušný! Film má dobrou dynamiku, nemohl jsem odejít se ani vychcat, jak mě to vtáhlo do děje. Pro ty, co film ještě neviděli, dejte filmu šanci a nehleďte na "horší" hodnocení.

plakát

Spojenci (2016) 

Silný příběh, ale pro mne těžko neuvěřitelný - málo vystavěné jednotlivé charaktery postav. Nekoukalo se na to špatně, jen jsem měl pocit, že je to takový odlehčený, nenáročný film. Přitom potenciál knihy nabízel k hlubší propracování. Ale jako 4/5, dobré hodnocení.

plakát

Richard Jewell (2019) 

Prvotřídní skutečný příběh, znamená pro mě základ na dobré hodnocení. V případě tohoto filmu se však sešly také navíc perfektní herecké výkony všech protagonistů, perfektní režie. Film měl spád a přitom šel hodně do hloubky. Jako jo, tohle se mi hodně líbilo. (Podruhé dávám nejvyšší hodnocení filmu s velmi podobnou tématikou - Chicagský tribunál).

plakát

Sociální dilema (2020) 

Oni nás využívají, spikli se, to oni tahají za nitky.... a já myslel, že z takovych filmů, které nám odhalí jedno velké spiklenecké tajemství už jsme vyrostli. Jako Zeitgeist byla pecka, ale to nám bylo kolik 18 let? Nevím kolik lidí je tak nativních, aby si pozadí sociálních sítí neuvědomovalo. A pokud tito lidé existují, asi budou patrně koukat také na jine typy filmů ne? :D

plakát

Papírový dům (Netflix verze) - Série 2 (2017) (série) 

Koukám, že pan profesor procestoval celou zem aby do svého týmu obsadil jednu labilní postavu vedle druhé... všude stříkají emoce až to hezké není, co už, 1. sérka byla o poznání lepší.