Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Sci-Fi

Recenze (43)

plakát

Oko bere (2008) 

Nevim jak vás, ale mě tem zmetek oslnil..

plakát

Tapped Out (2014) 

ej kej ej Never Back Down 3... Pár chvilek zajímavých, hlavně tréninky. Někdy se mi líbila kamera. Zamiloval jsem se do tý dívky a líbil se mi trénink se Silvou a Machidou. To je všechno. Zbytek je o tom, jak scénárista nedokáže přijít na nic originálního a jen bere z cizích filmů.

plakát

Nepřemožitelný (2006) 

Po zápasu v dešti jsem se rozhodl pro čtyři hvězdičky. To kvůli té vášní. Po posledním zápasu jdu na plný počet. To, protože mě to dojalo.

plakát

Na život a na smrt (2013) 

Tyjo.. prostě.. Člověk by ani nevěřil, jak film se stopáží dvou hodiny může být tak moc plný akce. Ani chvilku sem se nenudil. Očima sem pozorně sledoval každý pohyb pixelu a nemusel sem se na židli vrtět jak hovado. Při hovoru na skále sem dostal dokonce své oblíbené kamerové záběry. :3 A Wahlberg i umí celkem autenticky zahrát bolest. Každopádně si nesnažte oblíbit každou postavu. Jak se dá z názvu vydedukovat, žili šťastně až do smrti (a tím spíš myslím - nešťastně až do další mise, protože They are never out of the fight) do téhle story nepatří. Můžete počítat kulky v jejich tělech a podle toho si upravovat kurzy na jednotlivé postavy. Na Emila Hirsche ale zapomeňte. Pro něj to bylo tak trochu Into the Wild 2. :D "Did they really shoot me in my fucking head?" “You die for your country. I'm gonna live for mine.”

plakát

Společnost mrtvých básníků (1989) 

Film plný skvělých myšlenek a citátů. Kéž by tenhle typ učitelů byl skutečný a byl na každé škole! “We don't read and write poetry because it's cute. We read and write poetry because we are members of the human race. And the human race is filled with passion. So medicine, law, business, engineering... these are noble pursuits and necessary to sustain life. But poetry, beauty, romance, love... these are what we stay alive for.”

plakát

Jeff, který žije s mámou (2011) 

Kamera je teda příšerná, ale dávám tři kvůli Jasonu a tomu, že všechno se děje za nějakým záměrem a vše je znamení.

plakát

Cesta (2009) 

Scéna se sklepem se mnou pěkně hnula!

plakát

Millerovi na tripu (2013) 

Komedie z roku 2013. Člověk by řekl, že to bude nic moc, ale ono ne! Je to dobrá prd*l!