Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Krimi

Recenze (38)

plakát

Berlín (2023) (seriál) 

Dno má sklep. Debilní charaktery, debilní chování, lovestory ala argentinská telenovala z devadesátek. Styděla jsem se dát jen jednu hvězdu, tak ta druhá je za song.

plakát

Zrození Planety opic (2011) 

První půlka skvělá, ale druhá jim trochu utekla... Ja myslela, že opice jsou živočichové a ne terminátoři křížení s Robocopem... Od klasické Planety opic to má tak daleko asi jako já k Marylin Monroe, ale jako samostatný snímek to nebylo vůbec zlé. Takové slabší čtyři hvězdy.

plakát

Bestiář (2007) 

WTF? To snad ne... Kudla do zad pro ty, kteří četli... Kniha je chytrá, skvělá, čtivá, přesně zachycuje pocity žen, ať mají jakykoliv životní postoj a názor. Pocit, když se ráno probouzí sama, ačkoliv usínala s ním. Pocit, který vás nutí ptát se proč... Ale ten film je naprosté utrpení... Chtělo se mi brečet nad tím, jak zmrvili předlohu... Je to takový Deník nymfomanky po česku, ale při něm jsem si užila aspoň erotickou scénu s lahví od koly...

plakát

Precious (2009) 

Řekla jsem si, že koment napíšu až po nějaké době... A teď vlastně nemám, co bych napsala. Ten film je kombinací všeho skvělého a všeho hnusného, co jsem kdy viděla. Čtyři hvězdičky si určitě zaslouží, ale nedá se říct že by mě to nějak oslovilo a já s to chtěla pustit znovu. Asi jsem neskutečně cynická, ale Precious mi byla vlastně úplně ukradená. Podle mě měl Daniels přidat v těch vypjatých scénách... Na to, co se tam odehrávalo za hrůzy, byla hlavní hrdinka studená... Já už bych dávno podřezala žíly a ona se tváří jakoby se jí to netýkalo...

plakát

Láska a jiné závislosti (2010) 

Jen sex a hlavně žádné city...? Nemocná žena a muž kariérista, který na konci překope svůj žebříček hodnot...? To tady už bylo. Nemůžu si pomoct, ale připadá mi to jako kombinace Podzimu v New Yorku a Hlavně nezávazně. Tak trochu nuda a tak trochu předvídatelné a narozdíl od Hlavně nezávazně ani trochu vtipné. Ta třetí hvězdička je za Anne Hathaway...

plakát

Hlavně nezávazně (2011) 

Velice příjemně strávený večer v kině s drahou polovičkou. Natálka je báječná, hezká a milá a dokonce umí hrát. Film je plný vtipných hlášek, originálních nápádů a vůbec jsem po celé jeho trvání měla pusu od ucha k uchu a na konci slzu v oku :) Půl filmu hlavní hrdinové prosouložili, aby se na konci chytili za ruce - jako ze života... Klidně bych na to šla ještě jednou.

plakát

Podivní (2010) 

Uz mam tech zombie hororu tak nejak plne zuby. Zvlast, kdyz jsou tak predvidatelne jako tenhle kousek. Zel, ve srovnani s Usvitem mrtvych, se muzou jit Podivni klouzat.

plakát

REC (2007) 

Pres vsechny klady, ktere tento film nesporne ma, ma jednu obrovskou vadu, kvuli ktere jsem jednu hvezdicku srazila - totalne debilni kameru, ktera triumfla i debilitu kamery Zahady Blair witch. Za patnact minut vas boli hlava a nadavate jako spacek.

plakát

Varieté (2010) 

Ja jsem se neuveritelne tesila. Jako na vse, kde jsou polonahe krasne holky, ktere umi tancit a zpivat... Ale takhle jsem si to tedy nepredstavovala. Takhle vazne ne. Jedine svetle chvile jsou, kdyz Christina zpiva. A moc jich teda nebylo. Navic ten soundtrack - nezapamatovala jsem si jedinou pisen. Mela jsem prece vyjit z kina a prozpevovat si... Proste byla to nebetycna nuda. Par k sobe prilepenych scen, nikoliv film. Hrozne velka skoda.

plakát

Fido (2006) 

Silné a slabé momenty, silnější a slabší herecké výkony... A tak bych mohla pokračovat. Když se to zprůměruje je to na 3*. Bez debaty je na 5* hvězdiček maminka Carrie-Anne Moss a celkový nápad. Velmi netypický zombie snímek.