Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Krimi
  • Horor

Oblíbené seriály (10)

Fargo

Fargo (2014)

Filmová předloha neměla chybu. To samé platí i zde, jde o výborný, skvěle napsaný a zahraný seriál s opravdu úžasnou a hutnou atmosférou. Líbila se mi i jistá podobnost některých postav s filmovou předlohou. :) Druhá série též výborná, zajímavé bylo zasazení do roku 1979. Obsahuje samozřejmě další várku zvláštních postaviček a černého humoru, za mě super. Třetí série s perfektním padouchem Vargou též zdařilá a jsem velmi zvědav na chystanou čtvrtou sérii.

Království

Království (1994)

Lars von Trier je génius. Hodně netradiční seriál plný prazvláštních jevů, záhad a především výborně zahraných postav odehrávající se v kodaňské nemocnici. Takto zdařilý mix hororu a komedie se snad ještě nikde jinde neobjevil, navíc parádní hutná atmosféra. Velice se mi líbily závěrečné titulky každého dílu, kde promlouval sám Trier. :) Dansk jävlar!

Četnické humoresky

Četnické humoresky (2001)

Asi nejlepší český popřevratový seriál. Brněnská pátračka má skvělé genuis loci, ono celé meziválečné období je zde velmi dobře zpracované. Též spousta skvělých postav, hlášek a samozřejmě výborná režie. Arazím, Arazím, vejdu do tmy narazím. :)