Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Sci-Fi
  • Krimi

Recenze (50)

plakát

Invalida (2023) 

Bylo by to na čtyři hvězdy, ale pátou dávám, že Rytmus dostane naprdel :) .

plakát

Hunger Games: Balada o ptácích a hadech (2023) 

Kupodivu pro mě nejlepší díl Hunger Games. Postavy mají vývoj konečně, není to jen pohádka. Kdyby nebylo Jennifer Lawrence, tak by mně přidaly vlastně úplně zbytečný.

plakát

Bod obnovy (2023) 

Všechno i obsazení bylo fajn obsazení (až na Dobrýho - tomu to moc nesedlo), kamera, příběh, výprava, ale ten scénář byl jak od devítiletýho filmovýho nadšence.

plakát

Nesmrtelní (2023) 

Přijemná stylizovaná scifi klubovka. Hezký holky taky :) . DJ Muggs muzika...fajn

plakát

Tři tisíce let touhy (2022) 

Jsou tam silný momenty, ale ten konec je tak pitomě plochej...škoda, že zajímavej scénář i celkem solidní režie jsou ke konci tak odfláklý, že Idris Elba i Tilda Swinton potom vypadaj občas jako přehrávající amatéři - a to je dost těžký u nich. Fakt tomu nerozumím, proč to ke konci tak zahodili. Ale v principu to byl ještě celkem fajn film.

plakát

Donšajni (2013) 

Divadlo na divadle (nebo divadlo na opeře) v odlehčeném italském formátu, který u nás není moc populární. Příjemné to bylo. Čtvrtou hvězdu dávám natruc zdejším zbytečně nízkým hodnocením.

plakát

Hotel Artemis (2018) 

Kupodivu lehce noir alternativní záležitost, která má několik kinematograficky naprosto úžasnejch momentů nedohledatelnejch ve velkorozpočtovejch, byť povedenejch, ale zbytečně automaticky přijímanejch filmech. Má to hlavu a patu, dobrou kameru a herecký výkony sou prostě skvělý. To malý hodnocení je způsobený rozmazlenou znuděností, tím pádem lenivý přezíráním, kvalitního bijáku. Chápu, že John Wick je skvělej, ale tohle je úplně jinači stvoření.

plakát

Titan (2021) 

eeee? dvě za dobrou kameru a efekty, ale francouzskej princip, že idea má větší hodnotu než zpracování, mě vytáčí v mnoha filmech

plakát

American Hero (2015) 

Chápu, proč jsou lidi tak nespokojený, když viděj něco tak lidskýho a nedokonalýho ve variaci na mýtický téma, ale mě ta originalita bavila moc. Skvělej film.