Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (19)

plakát

Vlastníci (2019) 

Tolik jsem se v kině dlouho nezasmál... I když je smutné, že opravdové schůze mohou takto probíhat, protože za pár týdnů budu také vlastník a doufám, že vše prežiju bez úhony na psychickém zdraví :)

plakát

Deadpool (2016) 

Nehorázná sranda...! Půjdu do toho kina podruhé :)

plakát

Sex 100+1 (2007) 

Pět hvězd jen pro zvýšení průměru, jinak 4. Kdyby ve filmu hrála slavnější část Hollywoodu, byl by to standard, protože je to lehce vtipné, a i když od začátku jasné, přesto moc milé a příjemné pokoukání, které říká, že "to" tam někde je a pak jste to teprve vy... :)

plakát

47 róninů (2013) 

Vizuál je perfektní, ale nevidím důvod pouštět po druhé...největší škoda je (pro něj), že tam musel hrát Keanu...

plakát

Leave the World Behind (2014) 

Na začátku byl house, na konci byl house a mezitím?...Swedish house mafia...nejzvučnější a nejvíc vypovídající jsou komentáře některých partypeople po "koncertech" kdy doopravdy platí "turn off your brain, and turn on your heart"...měl jsem možnost je slyšet 2x, jednou v první lajně, být pár metrů od nich, metr od Steva Angella, když nastupoval do káry s pěti babama a tento dokument mi to může jen připomenout...jejich spoustu propařených nocí, sešňupaných gramů koksu, skvělých tónů a hlavně miliony, možná miliardy lidí po celém světe, které ovlivnili a dostali se jim pod kůži, tudíž můžou na účast v podřadném pořadku na MTV zapomenout...! Díky...

plakát

Protektor (2009) 

Vygradovaný film, u kterého se přelévá ze strany na stranu koho si odvedou, společně s parádní atmosférou, hudbou a perfektní ukázkou vlivu doby, zajišťuje českou kvalitu...

plakát

Speciální jednotka (2011) 

Spoiler...Kdyby umřeli všichni, asi by to bylo uveřitelnější a snesitelnejší, než to, ze 12 dní na poušti, v 5000m kopcích a mezi hromadou kulek, které měli kluci maskáčoví nekonečné množství, přežila netrénovaná a už tři dny před vysvobozením bez jídla, ženská...a to rozhodně nemám nic proti něžnému pohlaví, ba naopak :)...ale scény, kdy lítají kulky a zaběry okolí jsou fajn, jen ten příběh - prostě jsem tomu neveřil...a jedna hvězda je asi za setkání pana LaPeditea a Bridget von Hammersmark :))))

plakát

Strach a hnus v Las Vegas (1998) 

Tady se asi podle komentářů pozná, kdo kdy něco ochutnal :D...film je to šílený a není jen tak pro někoho, čímž se vracím k první větě :)

plakát

Smrtonosná past: Opět v akci (2013) 

Jako velký fanda série jsem nečekal takový propadák...a to jsem se na 5. díl ani moc netěšil a nic neočekával, aby tohle nepřišlo, ale stejně...no, snad nikoho nenapadne natočit 6. díl... :)

plakát

Berlin Calling (2008) 

Maximálně minimální hudba a trochu přiblížená "realita" v Berlíně :)