Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Krimi

Recenze (213)

plakát

Pánský klub (2022) 

Poslední recenzi jsem zde psala před x lety, přecejen jsou už jiné povinnosti. Ale nedá mi to a zkusím zachránit alespoň jednu duši od tohoto utrpení. Bylo to celé extrémně nevtipné až trapné, předvídatelné a nudné. Toto všechno bych přežila, ale herecký výkon hlavní hrdinky a celkově její postava byla prostě...nesnesitlná. Nejsem psycholožka, ale při představě, že by v nějakém filmu tímto způsobem dehonestovali mé povolání, mě upřímně řečeno děsí.

plakát

Miluju cizince (2012) (TV film) 

Tohle by měli povinně pouštět všem těm naivním zaláskovaným ženám, které věří, že právě jim to určitě klapne...

plakát

Co na to Češi (2016) (pořad) odpad!

Hodilo by se říct, že tohle ani Matonoha nezachrání. Realita je však taková, že Matoha je to, co mě na této soutěži irituje úplně nejvíc.

plakát

Pátrání po Sugar Manovi (2012) 

Přes pomalý rozjezd se mi dostalo neuvěřitelně pozitivního a dojemného příběhu o muži, který dokázal mnoho, aniž by o tom věděl a aniž by ho to nikterak změnilo. Jdu zjistit, jestli nejsem náhodou taky slavná :).

plakát

Snog Marry Avoid? (2008) (seriál) 

Reality show o tom, že tam za oceánem jsou prsa větší, vlasy blonďatější, řasy delší a kůže opálenější. Tedy vlastně...reality show o tom, že tam za oceánem jsou prsa fake, vlasy fake, řasy fake a kůže fake. Jen kdyby se ty holky poučily, pak by to asi i nějaký přínos mělo. Takhle se jen můžeme radovat, že v té naší české kotlině jsou holky stále přirozené krásné.

plakát

Coherence (2013) 

Vím, že nic nevím, to je oč tu běží! Tohle nezávislé drámo vám dokáže pěkně zmást ten přerostlý vlašský ořech v hlavě. Chvílemi jsem už byla totálně mimo a smýšlela si sama v hlavně absurdní vyústění jednotlivých situací. Asi by se slušelo kouknout se na film ještě jednou, protože věřím, že pak by se spousta nejasností...objasnila :). To se mi ale moc nechce. Na druhou stranu je Coherence zářným příkladem toho, že i s nízkým budgetem se dá zahrát velké divadlo.

plakát

Zázraky se dějí (1974) 

Bylo mi tehdy hrozně líto, když jsem se vrátila po chřipce do školy a spolužáci mi barvitě líčili červy lezoucí z rány nějaké holky, kterou viděli v kině. Po letech jsem zjistila, že film "s červy" si pamatuje snad úplně každý, což se nedá říct o jeho názvu. Anyway. Takhle špatné herecké výkony, to se jen tak nevidí, snad i ti domorodci hrají lépe než představitelé hlavních postav. Hudba taktéž tragická. A dabing? Tak ten tomu nasadil korunu, to je zlo největší. Celkově odtajnění filmové záhady, jinak zklamání.

plakát

Šéfové na zabití 2 (2014) 

Ha, druhý díl, ale o nic horší než ten první. To se jen tak nevidí. Kevin Spacey opět zaválel - byť měl jen asi 3 minutovou scénku - I just love him. Jnak opět celkem fajn podívaná se sympatickými herci, děj nevázne, divák se nenudí, divák se baví! Celkově oddycháč, který nenadchne, ale ani neurazí.

plakát

Šéfové na zabití (2011) 

Super, podobných komedií není nikdy dost! Samozřejmě se nejdedná o žádný filmový zážitek, ale občas člověk o filmové zážitky ani nestojí a chce se jen odreagovat a nemuset u filmu přemýšlet. Hlavní trojka - sympaťáci, člověk se jim ani nediví, Colin Farrell - WTF?:D Kevin Spacey - ten opěd dokázal, že je to pan Herec a móc hezky se na něj kouká. Celkově velká paráda.

plakát

Co jsme komu udělali? (2014) 

Celkem originální komedie a pravděpodobně černá můra všech otců dcer. Jakožto milovnice rasistických vtipů a humoru všeho druhu jsem se chvílemi i slušně bavila, klidně by se dalo přitvrdit i trochu více. Je jasné, že film nemůže pocházet od jinud než z Francie, protože jen tam je něco takovoého vůbec možné. Umíte si představit něco podobného u nás? Jedna by měla ci.. ehm...roma, druhá větnamce a třetí ukrajince? No, to by asi tak vtipně nebylo. Celkově fajn komedie, pokud se vám nechce zbytečně přemýšlet.