Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Animovaný

Recenze (25)

plakát

Babovřesky (2013) odpad!

Trapnější a debilnější komedie snad ani neexistuje (možná Kameňák). Film láme rekordy navštěvovanosti - to akorát ukazuje, jak stupidní je náš národ. Troško, zabal to, děláš nám akorát ostudu.

plakát

Zodiac (2007) 

Film, který by mohl trvat klidně 4 hodiny a přesto by mě bavil. Excelentní. "Já nejsem Zodiac. A kdybych byl, určitě bych vám to neřekl".

plakát

Max Payne (2008) 

PROČ, PANEBOŽE, PROČ?! Tohle bylo jednoznačně jedno z nejhorších filmovejch zpracováních hry. Nuda, nuda a zase nuda. John Moore si může podat ruku s Uwe Bollem.

plakát

Hitman (2007) 

Asi takhle.. Není to žádné herní zprznění jako Max Payne, ale hra mě bavila stokrát víc. Ve filmu bylo málo toho tichého, promyšleného zabíjení jako ve hře a nějaký pasáže byly z filmařskýho hlediska celkem vtipný :) Kdybych před tím nehrál všechny 4 hry (když jsem psal tenhle komentář, pětka ještě nevyšla) tak bych možná dal i 5*..

plakát

Howard Zinn: You Can't Be Neutral on a Moving Train (2004) 

"Válka je jako dávka. Cítíš se skvěle, když křičíš: "Vyhráli jsme, vyhráli jsme!". A pak se podíváš zpátky na zem a potřebuješ další dávku, potřebuješ další válku. Proč myslíš, že jsme měli jednu válku za druhou? Během každé války říkají: "Tohle je konec! Tohle je poslední válka!" Během 1.světové války říkali: "Tohle je válka, která ukončí všechny války." A pak, nedlouho poté přišla 2.světová válka. A brzy po ní USA vedly válku v Koreji, a pak ve Vietnamu. Když studuješ historii, tak zjistíš, že války jsou vždy doprovázeny lžemi. Války jsou vždy doprovázeny podvody."

plakát

Čtvrtý druh (2009) 

Mám rád filmy o setkání s mimozemšťany, ale tohle byla prostě nuda

plakát

Tisíc slov (2012) 

Tak teď nevím.. kdyby se vynechalo posledních cca 10 minut tak je to jasnejch 5*...

plakát

Instinkt lovce (1999) 

Obal nelže :) nejlepší bojové scény, jaké jste kdy viděli. Už jen za ně 5*