Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Animovaný

Recenze (55)

plakát

Milionář z chatrče (2008) 

Tento film není ničím výjimečný, a rozhodně nevidím důvod, proč dostal Oscara za film roku. Je to průměrný film, zpočátku s hrozným střihem a kamerou, kdy druhá polovina už ztrácí mírně na ději. Je to jen průměr, nic extra.

plakát

10 000 př. n. l. (2008) 

Až na některé "maličkosti" to nebylo zase až tak moc špatné; kmen bílých lovců žije několik desítek kilometrů od kmene černých lovců (čili v Africe?), zkrocený šavlozubák, holka, která znovu ožije...

plakát

Majimak seonmul (2008) 

Tae-ju, je vězeň, který byl částečně propuštěn, aby zachránil život malé holky Se-hee, která nutně potřebuje transplantaci jater. Otec Se-hee byl starý přítel Tae-jua, a později zjistí, že mají společného daleko více než to, že oba dva milují Se-hee.

plakát

Komapseumnida (2007) (seriál) 

Jedná se o korejský seriál! Dr. Min Ki Seo jel na ostrov Blue, aby splnil poslední přání své zesnulé přítelkyně. Jejím přání bylo, aby našel svobodnou matku Lee Young Shin s dcerou, která by nakažena virem HIV a omluvil se jí. Lee Young Shin se kromě nemocné dcery musela starat o nemocného dědečka, a v životě to neměla vůbec lehké. Ovšem se svým osudem se smířila a postupně si vytvořila určitý vztah k doktorovi, ktery se jí snažil pomoci, protože se cítil být vinen z dávné nehody.

plakát

Maraton (2005) 

Seung-woo Cho byl senzační. Myslím, že tvůrci vybrali snad toho nejlepšího herce, kterého mohli. Těžko by divák uvěřil, že běžec, který nemá vypracováné svaly na nohou, by mohl běžet. Ovšem v případě Seung-woo Cho se tohle vůbec nedá říct, nejenže má svalnaté nohy ale svůj herecký výkon v Marathonu bude mít velký problém někdy překonat. Tohle by se dalo označit za jeho životní roli. Je to určitě jeden z nejlepších korejských filmů, který jsem viděla. Perfektní scénář, výprava, herci, hudba... 10/10!

plakát

Bu neng shuo de mi mi (2007) 

Stejně neuvěřitelný film jako celý jeho příběh. Lunmei Kwai v roli tajemné studentky, která okouzlí Jaye Choua. Ovšem je v tom maličký háček.... ne vždy je všechno takové, jak by se mohlo na první pohled zdát.

plakát

About Love (2005) 

Tři krásné příběhy, kdy jeden je lepší než druhý. No ale vážně všechny byly skvělé, ale jednička se mně líbila nejvíce. :)