Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Animovaný

Recenze (315)

plakát

Rebel Moon: Druhá část – Jizvonoška (2024) 

První hodinu sklízí obilí a druhou hodinu se pobijou. Fakt nechápu proč Snyder volí tenhle ten hnusný tmavý filtr, který celý film dělá ještě mnohem horší a nudnější než ve skutečnosti je. Stejně jako první díl je to pomalé a hloupé a zápletka nedává smysl. Rozšířená verze jen pro masochisty.

plakát

Noční let (2005) 

Protivný sprostý holky 2.

plakát

Blíženec (2019) 

Mladý Will pořád vypadá jako umělý paňác a počítačem dělané souboje vypadají jako souboje paňáců. Nechápu jak mohli 20 let po Matrixu pustit do světa něco takového.

plakát

Mr. & Mrs. Smith (2024) (seriál) 

Rozhodně mnohem lepší než současných 47%. Ovšem škoda otevřeného konce.

plakát

Ryba jménem Wanda (1988) 

Dílčí scénky byly vtipné a Jamie si to dávala stejně jako ostatní herci ale jako celek mě to nudilo.

plakát

Firefly (2002) (seriál) 

This is a work of art. I po 20 letech a několika zhlédnutích je to pořád pecka a to díky sympatické posádce a ději, který nenudí. Je velká škoda, že Whedon nikdy nedostal šanci to pořádně rozjet, ale jen (ne)důstojně ukončit.

plakát

Bílý lotos (2021) (seriál) 

Na začátku každé série mi ukázali mrtvolu a pak jsem musel protrpět nezáživný děj až do poslední chvíle, kdy odhalili, co se vlastně stalo. Pár nechutných nebo přepkvapivých scén to vytahuje, ale většina je prostě jen nuda a křeč o bohatých lidech, co neví, co by ještě mohli...

plakát

Odbor městské zeleně (2009) (seriál) 

Až vyrostu, chcu být jako Ron "F*cking" Swanson. 1. sérii vynechte.

plakát

Strážci Galaxie: Volume 3 (2023) 

Strážci galaxie jsou zatím nejlepší a nejvyrovnanější sérií v MCU a i završení trilogie má přesně to správné ořechové. Tentokrát o něco méně humoru, temnější tón, ždímání emocí až na dřeň a po dlouhé době drsné akční scény. Měl bych jedinou výtku a to k hudbě. Písniček už je tentokrát na můj vkus až moc, hrajou totiž skoro nonstop. Myslím, že některá místa by jen s nějakým tlumenějším podkresem nebo úplným tichem fungovala lépe. Na druhou stranu jako samostatný soundtrack je to skvělý a chválím za výběr songů.