Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (8)

plakát

Legenda Thierry Henry (2008) (TV film) 

Jako dlouholetý obdivovatel Thierryho jsem dokument prostě musel vidět (a nezůstalo pouze u jednoho zhlédnutí :-) ) a musím s potěšením říct, že se nadmíru povedl!

plakát

RumplCimprCampr (1997) (TV film) odpad!

Kdybych tenhle "film" měl vidět ještě jednou, tak si raději rozbiju hlavu o zeď....

plakát

Herkules (1997) 

Hlášky a přirovnání jsem plně pochopil až po letech od prvních zhlédnutí :-)) jednoznačně nejoblíbenější pohádka mého dětství a originální VHSka stále doma!

plakát

David Beckham: Into the Unknown (2014) (TV film) 

Naprosto bezchybný dokument, ve kterém se tato fotbalová i marketingová ikona vydává se svými přáteli do Brazílie (v době před MS 2014) a něktěří lidé v okolí Amazonského pralesa ani netuší,že někdo takový jako DB existuje :-) Nechybí samozřejmě vzpomínky na fotbalovou kariéru a pohledy do osobního života. SUPER!!

plakát

Jak vycvičit draka (2010) 

Animák, který mi pomohl vrátit se do mladých let a zavzpomínat na staré dobré Disneyovky. Emoce, kvalitně zpracovaný příběh a perfektní hudba (u animáků skoro samozřejmost...). Nemá to chybu!

plakát

Amazing Spider-Man 2 (2014) 

Dávám dvě hvězdy za skutečně perfektní efekty, jinak film postrádá děj, akci i jakoukoliv kreativní vložku ze strany režiséra a scénáristů...slabota!

plakát

Jackass: Děda Mizera (2013) 

Přesně šálek kávy, který jsem hltal od začátku do konce, nemá to chybu...Při scénce v restauraci jsem musel na dvacet minut zastavit film, takový záchvat mě popadl.

plakát

Sex Tape (2014) 

Nad očekávání zábavná podívaná v čele se skvělou Cameron Diaz, na kterou je vskutku radost pohledět :)