Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Akční
  • Dobrodružný

Recenze (36)

plakát

Kancl (2005) (seriál) 

Svěží a neotřelý "sitcom". Rozhodně jeden z nejvtipnějších seriálů, který jsem za dlouhou dobu viděl. A drží si stabilně úroveň narozdíl od dalších současných seriálů jako THE BIG BANG THEORY nebo HIMYM. V tomto případě je každá série velice dobrá. UK verzi jsem nesledoval protože nemůžu vystát Gervaise, takže nemám porovnání ale s jistotou mohu říct, že v dnešní záplavě seriálů tento vysoko vyčnívá.

plakát

Blbý a blbější (1994) 

Hrozná blbost ale klasika všech klasik. Tenhle film musí mít snad každý rád i přesto jak je tupý. Pokud jste neviděli, tak doporučuji shlédnout s přáteli při alkoholu.

plakát

Obsluhoval jsem anglického krále (2006) 

No....Snaha byla. Ale myslím, že většina českých režisérů v čele s Menzelem a Hřebejkem by se už snažit neměla.

plakát

Soumrak mrtvých (2004) 

Ne tak vtipné jako Hot Fuzz nebo Paul ale stejně skvěle pobaví. Britové ví jak na to. Důkaz, že jde udělat parodii i bez černocha s obrovským afrem, fekálií a spermatu.

plakát

Jednej správně (1989) 

Tohle mi opravdu nesedlo. Jakmile se začnete přiklánět k nějak postavě, tak vás za chvilku opět něčím odradí. Drtivou část filmu se jenom řve a ječí. Radši si to ani nepředstavuji s českým dabingem. Neustále se jen někdo překřikuje. Vlastně je to asi film o řvaní. Protože nic jiného mě nenapadá.

plakát

Ztraceno v překladu (2003) 

Svěží romantická komedie. Není přeplněná zbytečnými klišé a Bill Murray je dokonalý. Mohlo to být pět hvězd, kdyby mě tolik nerozčilovala S. Johansson. Charlotte si zasloužila lepší obsazení. Přes tuto pihu na kráse se jedná pořád o příjemné dílko.

plakát

Muži, kteří nenávidí ženy (2011) 

Není to scénáristicky žádný top. Nakonec ani po stránce režie. Jedná se o klasického, průhledného Finchera. Ale kvůli geniální hudbě T.Reznora a hlavně výkonu, který předvedla Rooney Mara byste si tento film neměli nechat ujít.

plakát

Benny a Joon (1993) 

Úžasný film. Nejlépe se dá popsat slovem "roztomilý". Jedna z nejlepších a nejcharismatičtějších rolí Johnnyho Deppa. Vtipné, dojemné a chytré. Překvapuje mě, že je prakticky neznámý.

plakát

Top Gear (1978) (pořad) 

Nejde jinak, než plný počet hvězd. Ústřední trojice je bezchybná. Tolik vtipů najednou nedostanete prakticky ani v žádném sitcomu. Navíc jako v jediné "moto-show" se nebojí říct pravdu o tom, co si o autě myslí. .Top Gear už dávno není pořad jen o autech. Pánové se nebojí píchnout do vosího hnízda. Ať už se jedná o politická, sociální nebo "ekologická" témata. Velká pochvala patří pánům také za vybírání zajímavých hostů. V posledních sériích se čím dál častěji ukazují i hollywoodské hvězdy. Málokterá show na světě má totiž takovou sledovanost a hosté ví, že lepší reklamu si udělat nemohou. Škoda jen českého předabování. Prima Cool systematicky zabíjí humor v kvalitních seriálech a shows. Pokud si chcete Top Gear opravdu užít, tak jedině v originálním znění.

plakát

Psycho (1960) 

Nadhodnocené. Psycho si jen tak běží, nemá atmosféru, napětí ani silný příběh. Působí spíše úsměvně. S celou kýčovitostí a strojeností filmu bych skoro řekl, že to natočil Ed Wood. Avšak ochuzený o vtip a originalitu.