Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Dokumentární

Recenze (42)

plakát

Na život a na smrt (2013) 

V záplavě akčních sr....ek nejrůznějšího kalibru mi tohle zazářilo jak máloco. Toho patriotismu, na který jsme jako nebojující národ háklivý, tam přece zas tolik nebylo. Nebo je záhy střídán zdrcujícím zvratem. Bejt tam míň pádů ze skal, tak dám 5apůl...

plakát

Vše je ztraceno (2013) 

Naprostý skvost, který z paměti jen tak nezmizí, včetně skvělé hlášky, pro jakýkoli průser : "BOŽE!!!"

plakát

Gunman: Muž na odstřel (2015) 

Chtěl jsem si oddychnout u akčňáku a celkem se to povedlo. Škoda toho tempa, některých nelogičností (proč Jim zvrací krev, když má poškození mozku?) a přemíry romantiky a ideologického vyznění. Klišovitý příběh reálnost scén značně snižuje. Škoda. Na 96 hodin chybí spád, na Východní přísliby atmosféra a napětí, ale zase tak špatné to není, no. Prostě těch 60 %, ale bez ostudy.

plakát

Kurýr 3 (2008) 

K Natalya Rudakova... "Okamžitě jí to nabídl a ona překvapivě souhlasila. Poté jí Luc musel naučit jak správně hrát, takže jí po 6 měsíců dával lekce a hle z neznámé kadeřnice je rázem herečka" (CSFD). ... Zajímalo by mě, co bylo náplní tohoto rychlokurzu herectví, ehm, ehm....

plakát

Nevinný (1997) (TV film) 

Výborné. Labuda mě příjemně překvapil. Co sráží kvalita a styl teleinscenace to vyrovnává jeho herectví. Dal bych čtyři hvězdy, ale rád polepším (lze vidět víckrát, takže to dělám bez výčitek).

plakát

Kurýr (2002) 

Dójemnýýý, ale pouze svojí stupiditou, než čímkoli jiným. Nemůžu uvěřit, že jsem to dal celý a také tomu, proč jsem si stáhl hned tři díly najednou. Kdosi psal: na podruhé slabší... Jaký masochista se na to proboha dívá víckrát?

plakát

Taxikář (1976) 

No nic moc. Pokud postava vykazuje rysy psychopata se 100% absencí emocí, tak nechápu konečné očištění. Představoval jsem si to hodně jinak - více historek, více gradace a emocí (alespoň od někoho jiného, když De Niro je nemá) a mrtvol. Čas tomu dle mě dal punc nudnosti a otravnosti (i karikaturnosti, jak píše třeba POMO). No nic. Ale aspoň jsem filmově vzdělán :-)

plakát

Bratrstvo neohrožených (2001) (seriál) 

Proboha jakejpak Vavroch, vy tam ale máte postav!!! Kdo se v tom má vyznat?