Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Horor
  • Drama
  • Akční
  • Dobrodružný

Recenze (11)

plakát

Divoké historky (2014) 

Po skončení tohoto filmu jsem zůstala bezhybně sedět s otazníkem nad hlavou a vyvstávající otázkou: "Chci se ještě někdy nervovat?" Perfektní vyobrazení toho, jak to může dopadnout, když se agresor neudrží.

plakát

Poslední nás zachrání (2015) odpad!

Tak já teda jako nevím, ale tenhle film mi přijde jako největší slátanina za posledních pár let. Absolutně tedy nechápu to nadšení zde v komentářích. Nakombinovaných X hororů dohromady, příběh totálně o ničem, přeskakování z minulosti do budoucnosti a zpátky do přítomnosti je pěkně vyčerpávající a ztrácím díky tomu pozornost. A to ani nemluvím o otřesné hudbě doprovázející celý film, hrůůůza! Na to, jak horory a dokonce i parodie na horory mám ráda, a dokonce i na to, jak dobré jsou Nina Dobrev a Taissa Farmiga herečky, hodnotím jako odpad.

plakát

American Horror Story - Murder House (2011) (série) 

Na seriálu se mi neskutečným způsobem líbí, že každá série je o něčem jiném. Kolikrát mě seriál u 3. série už brutálně nebaví a odmítám se dívat dál. Sama za sebe musím říct, že se mi nejvíc líbil asi Coven!

plakát

Neutečeš (2014) 

Pointa děje a celého filmu je oprabdu zajímavá, ale zpracování trochu postrádá efekt, čekala jem víc, ale i přes to dávám tři hvězdy. Znám horší filmy.

plakát

Očista: Anarchie (2014) 

Stokrát lepší jako první díl! V prvním díle jde sice o pomstu sousedů, ale tady si na sebe hrdinové strhávají pozornost sami běhěm děje, což je více napínavější. Rozhodně některé scény byl nečekané, asi nejvíc přestřelka u spolupracovnice. Určitě budu ráda i za třetí díl!

plakát

Jessabelle (2014) 

Děj a příběh filmu super, ale když film skončil, vypínala jsem ho s pocitem, že to byla nuda, určitě to mohlo být lépe propracovaný. Celkem rychlý spád všech činů a v tom nejlepším to skončí...

plakát

V zajetí démonů (2013) 

Všichni milovníci takovýchto hororů to známe.. rodina se přistěhuje do opuštěného domu, po pár nocích zjistí, že dům má svou minulost a začíná to. Ale v tomhle filmu to v podstatě začíná hned. Žádný rozjezd, člověk sedí upoutaný v křesle a čeká kde, co, kdy a jak. Musím říct, že v kině jsem na horor nebyla pěkně dlouho a jsem ráda, že jsem na toto šla! Nespočet lekacích scén, kdy jsem svého přítele chytala za ruku a modlila se ať už tam není nic dalšího! Nejsem pos*ra, miluji horory a tenhle jsem si naprosto užila.. a to taky díky scéně, kdy se celá famílie váli po zemi.. nevím proč, ale přišlo mi to tak vtipné, že jsem se začala nahlas smát přes celý sál a lidi zezadu pořvávali jen "A co je na tom tak vtipné?" Dávám všechny hvězdy a jednu navíc !

plakát

Cyberbully (2011) (TV film) 

Ačkoliv je opravdu dobře, že nám někdo umožňuje nahlédnout do tohoto čím dál tím více se vyskytujícího problému, musím říct, že happy-end jsem v tomto americkém filmu opravdu nečekala. Těm, kterým je obeznámen případ Amandy Todd (šikanované 15ti leté dívčiny, která před nedávnem kvůli tomuto problému spáchala sebevraždu), tento happy-end příjde jako opravdu přehnané zakončení tohoto filmu. Avšak, mnozí z nás by asi nechtěli vidět sebevraždu a ti co ano, tak si raději pustí horor, takže to na druhou stranu chápu. I tak tento film za mě získává plný počet za ukázku toho, jak to může a nemusí dopadnout.

plakát

My děti ze stanice Zoo (1981) 

Všeobecně se říká, že kniha je vždy lepší než film, a není tomu jinak ani v tomhle případě. Ačkoliv nejsem moc velký fanda knih, tuhle knihu jsem doslova hltala. Přečetla jsem ji snad za 2 dny. Bavila mě ta představivost. Kniha byla obsáhlejší, ve filmu je to dost zkrácené, ale není se čemu divit. Kdyby film byl obsáhlý jako kniha, má tak 10 hodin. Ale i přes to všechno... je to skvělý film a touhle tématikou mu po kotníky nesahá ani film Katka! Sice některé scény byly opravdu nechutné, ale neexistuje nic lepšího, než tohle bez zábran ukázat světu.

plakát

Zevláci vs. Zombíci (2012) 

Krev mi nevadí, zombie mi přijdou vtipní, moment, kdy důchodce "prchá" před zombie rychlostí tak 5 km/h tomu dodává ten správný elán a s odhodláním Alana Forda je tento film naprosto poutavý! 5/5*