Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Dokumentární
  • Animovaný

Recenze (24)

plakát

Fabelmanovi (2022) 

wtf is this movie about? proč to má přes 2 hodiny?? tak strašné dlouhý záběry o ničem jsem už dlouho neviděl.. nechápu, jak jsem se prokousal až do konce... hrozný. Oskar nomice? srsly?

plakát

Gentlemani (2019) 

zajímavost: v první scéně točí barman pivo z pípy značky Gritchie Brewing Company. náhoda? nemysím si...důležitá zajímavost? rovněž ne

plakát

Halloween (1978) 

cringy a nuda... vždyť v tom filmu je dohromady 1 akce a ještě úplně o ničem. Legendární film my ass

plakát

Proč? 13x proto (2017) (seriál) 

Fanouškům pořádně drsných filmů o šikaně to nejspíš nepřijde nijak šokující. Mě upřímně to místy přišlo i dost slabé, ale na druhou stranu každá šikana nemusí spočívat v lámání kostí a koupání v záchodu, reálné to rozhodně bylo. Nelíbila se mi délka (zbytečně moc dílů), první polovinu jsou příběhy celkem slabší a bez toho šokujícího efektu, ale ke konci se samozřejmě dočkáme. Celkově to rozhodně byla příjemná podívaná.

plakát

Synecdoche, New York (2008) 

po shlédnutí jsem byl zmaten, jak snad nikdy...kdo tenhle film pochopil napoprvé, tak lže! (nebo je frajer) film působí dost artistickým dojmem, ale dá se to v pohodě sledovat a za sebe musím říct, že jsem se ani chvíli nenudil a u konce jsem praskal zvědavostí, jak to sakra zakončí. Celý děj se odehrává v různých časových úsecích a je v něm spousta skrytých zpráv (nápisy v novinách, postavy v pozadí), kterých je dobré si všímat už od první minuty. pouštěl jsem si na YT jednu interpretaci (rozhodně to není jediná a možná ani vůbec správná), která mi to trochu osvětlila https://www.youtube.com/watch?v=fep0nNIj1qs

plakát

Máma má raka (2016) (amatérský film) 

Coby opilého pozorovatele mě to moc bavilo, srovnatelná kvalita s ZNK. Krátké, úderné, černé, vtipné...super

plakát

Hardcore Henry (2015) 

na jednu stranu naprosto crazy fps, na druhou skvěle promakaný mystery sci-fi. A na to, že mě z fps vždycky strašně bolí hlava (a tady mě bolela echt), tak sem to prostě musel dokoukat!