Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (17)

plakát

Pozdravy ze spermabanky (2013) 

po hodně dlouhý době komedie, u který jsem se bavila po celou dobu - nesklouzávala k trapnosti, i když k tomu měla příležitost. Tenhle film se jednoznačně povedl, takže za tu absenci trapnosti hvězdička navíc :)

plakát

Lásky čas (2013) 

film jsem videla na dvakrat - po prvni shlednute casti by me vubec nemrzelo, kdybych nevidela zbytek, nastesti ale od svatebniho obradu se film konecne stava zajimavym. Dala bych i ctyri hvezdicky, ale ta prvni cast film dost kazi.

plakát

Rudý úsvit: Nová krev (2012) 

neurazi, nenadchne...tri muzou byt moc, ale jednu maji za to, ze sejmuli surfare.

plakát

Rosamunde Pilcher - Otázka cti (2013) (epizoda) 

já si myslím, že by lidi, co nemají rádi tyhle filmy, na ně měli přestat koukat, aby pak nemuseli chudáci házet jeden odpad za druhým...mně se to líbilo. Romantika na večer, zcela jednoduché téma, oddechovka. Krásné prostředí jen dokresluje celkové kouzlo.

plakát

Mimzy (2007) 

příběh dobrej, provedení dost na nic...

plakát

Drsňačky (2013) 

podle traileru jsem se tesila na fajn komedii. Bohuzel ta fajn komedie byla natolik prospikovana zdlouhavyma scenama, ktery film jen prodluzovaly a v jejich konecnym souctu ani nebyly vtipny, ze si film rozhodne znovu nepustim - prestoze nebyl spatnej. Diky temto scenam dve hvezdicky, jinak by mel na vic

plakát

Já, padouch 2 (2013) 

hudba skvela, holky super, Gruova "kolegane" drsne vysinuta a mraky mimonskych scen. Mimonove jsou snad vsude a porad - jejich vystupy jsou opet zabavny, clovek se nemuze aspon neusmat, ale...ale jsou tam tak casto a tak dlouho, ze Padouch uz neni o padouchovi, ale o mimonich. Coz je skoda - pribeh bez nich je tak na necelou hodinku, jestli vubec, takze oproti prvnimu dilu ztraci svy kouzlo neokoukanosti.

plakát

Trans (2013) 

dala bych o hvezdicku vic, ale na me byl ten film moc chaotickej. Pribeh dobrej, stridani vzpominek, hypnotickych zazitku a reality v moc psycho tempu a do toho samej odlesk od sklicek, zrcadel, televizi a skel, vody... moc narocny na pozornost

plakát

Mezi řádky (2007) 

tak jo, je to hodně podobný nebezpečným myšlenkám, ale rozhodně je skvělý to, že všechny ty děti nejenom přežijou, ale ještě i dostudujou navzdory všem očekáváním. Možná to je svým způsobem předvídatelný, ale ne tak úplně: těmhle dětem se povede zlomit ten kruh nenávisti, neopakujou chyby všech kolem jen proto, že se to od nich očekává, že ta nenávist tady prostě je a co by s ní měli asi tak dělat, že? Tak je to se vším - dokud se nenajde někdo, kdo sejde z prošlapaný cesty, žádná změna se nedává očekávat. A to, že jim učitelka ukáže, že všichni jsou vlastně na jedný lodi, že všichni jsou na tom stejně - poslouchají stejnou hudbu, mají rádi stejný filmy...každýmu už někoho zabili, byl ve vězení nebo pasťáku...skvělý příběh!