Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Krimi

Recenze (1 174)

plakát

Její tělo (2023) 

Prekvapeni letosniho roku. Film, je je fakt o necem. O pribehu divky, ktery znal malokdo. Malo znama herecka v hlavni roli je naprosto presvedciva, tezko najit neco, co nefunguje. Pribeh je to obrovsky a velmi slusne odvypraveny. Jen tak tenhle film nezapomenu a to je obrovska deviza filmu. Muzu to rict jen o par filmech.

plakát

Jmenuji se Lo Ki-wan (2024) 

Prijemny kousek o pristehovalci, ktery se seznami s divkou, se kterou by se nikdy nepotkal, kdyby nebylo nahody. Ziji v odlisnych svetech. Nakonec si oba pomohou a vsechno dobre dopadne. Nijak vyrazne vypraveni, jen ze sveta, ktery nezname a muzeme se o nem dozvedet dost.

plakát

Golden Kamuy (2024) 

Mnoho skvelych scen, ze kterych jsem byl uplne nadseny. Mnoho digitalu, kterych si nevsimnete a jsou prirozene, ale taky takovych, ktere moc realne nevypadaly. Proste je tam toho dost. Trosku bych ale rekl, ze presto dej nedrzel uplne pohromade, zadrhaval, mistama i nudil a dohromady to pak uplne nefungovalo dokonale. Presto se tesim na pokracovani, protoze to skoncilo uprotred.

plakát

Království Planeta opic (2024) 

Vizual dokonaly, mnoho skutecne skvelych scen. Dej ale slaby na 2.5h film. Opici nekonecne dialogy nuti divaky si jit pro dalsi porci popcoru, na zachod, projit se a o nic neprijdou. Nene, tohle je spatne. Zkratit o 40 minut a bylo by to za pet. Pekna podivana.

plakát

Svatá (2024) (TV film) 

P.Bohdalova je neskutecna, ze tohle zvladla. Nikdy jsem o jejich kvalitach nepochyboval. Je ale velka skoda, ze pokud se objevi na obrazovce takovehle tema, hned je z nej tema kontroverzni, zalite lzi a financnim kalkulem. A to je velmi spatne. Tahle doba, tyhle zazitky lidi, co byly v 8.,9. kvetna odvleceni zpet do Ruska a hned nahnani do gulagu, musi byt vykresleny kristalove jasne, nezpochybnitelne a velmi dusledne, pravdive a idealne s velkym dopadem. Stale je mnoho lidi, co tyhle zrudne ciny zrud zpochybnuji ci zlehcuji. Tento film tomu napomohl velmi zlehka, coz je jeho nejvetsi chyba.

plakát

Mimo stopu (2022) 

Velmi dobra podivana, kde bezky jsou vlastne az na poslednim miste a kde si hlavni postava resi svuj zivot a diky zavodu se v nem pomalu zacina vyznavat a hleda sama sebe, coz se zda jako podareny.

plakát

Sněžné bratrstvo (2023) 

NO, uz jsme to videli. Je to vlastne uplne to stejne, jen trosku opravdovejsi, pravdivejsi, drsnejsi. Ale je to tak silny pribeh, ze neni nikdy spatne si ho shlednout trosku v jinem kabatku,.

plakát

Obchodníci s bolestí (2023) 

A jestli to nevite, tak takhle nejak to funguje stale. Farmaceuticke fimy maji management, aby prodali. Vnucuji se doktorum, nemocnicim, aby prodali. Tady je to dotazene az za hranu, ale nutne videt. Skvele.

plakát

Vůle (2023) 

Dobry kousek ze zajimave doby, ze zajimaveho statu. Vzdy to je dobre, alespon se tim neco clovek dozvi, jake to bylo tam. Velke diky.

plakát

Bod obnovy (2023) 

Ze zacatku jsem se nechytal, prislo me nejake zmatene. Pak uz lepsi. Prekvapeni, ze takhle ztvarnene scifi umi natocit u nas. Fakt! Ale k dobremu scifi nestaci jen napad, ale taky scenar, napeti, budovani atmosfey. Bylo to takove odosobnene.

Časové pásmo bylo změněno