Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Krimi

Recenze (1 169)

plakát

Mimo stopu (2022) 

Velmi dobra podivana, kde bezky jsou vlastne az na poslednim miste a kde si hlavni postava resi svuj zivot a diky zavodu se v nem pomalu zacina vyznavat a hleda sama sebe, coz se zda jako podareny.

plakát

Sněžné bratrstvo (2023) 

NO, uz jsme to videli. Je to vlastne uplne to stejne, jen trosku opravdovejsi, pravdivejsi, drsnejsi. Ale je to tak silny pribeh, ze neni nikdy spatne si ho shlednout trosku v jinem kabatku,.

plakát

Obchodníci s bolestí (2023) 

A jestli to nevite, tak takhle nejak to funguje stale. Farmaceuticke fimy maji management, aby prodali. Vnucuji se doktorum, nemocnicim, aby prodali. Tady je to dotazene az za hranu, ale nutne videt. Skvele.

plakát

Vůle (2023) 

Dobry kousek ze zajimave doby, ze zajimaveho statu. Vzdy to je dobre, alespon se tim neco clovek dozvi, jake to bylo tam. Velke diky.

plakát

Bod obnovy (2023) 

Ze zacatku jsem se nechytal, prislo me nejake zmatene. Pak uz lepsi. Prekvapeni, ze takhle ztvarnene scifi umi natocit u nas. Fakt! Ale k dobremu scifi nestaci jen napad, ale taky scenar, napeti, budovani atmosfey. Bylo to takove odosobnene.

plakát

Griselda (2024) (seriál) 

Jednak necim, proc se to natahlo na tolik dilu a za druhy nevim, proc to vsechno je s touhle tematikou vzasade stejny, jen treba trosku slabsi, nez jine podarenejsi filmy. Je to trosku odvarek.

plakát

Tancuj Matyldo (2023) 

Rozhodne melo smysl neco takoveho natocit, protoze tim si prochazi mnoho rodin. Presto si myslim, ze to nakonec mohlo byt silnejsi, vetsi zazitek. po trech nedelich si z toho moc nepamatuju. U zaverecnych titulku jsem si nerekl - tak to bylo neco.

plakát

Je to na tobě (2024) 

S lehkou vtipnosti zobrazeny polsky venkov vcetne  vzajemne blizkosti jejich obyvatel. Hlavni hrdinka je vzdy spore odena, velmi pohledna, coz tomu vsemu dost pomaha. Ale v lehkosti je sila - velmi dobry odpocinkovy film. Diky za nej. Polaci zkratka umi.,

plakát

Odpočívat v pokoji (2024) 

Proc ne, tohle je tema, ktere vas drzi v pozoru a proste vas zajima, jak to vlastne dopadne. Mohlo by byt dokonalejsi, emoce vyrazne silnejsi. Ale i tak ok, za me velmi slusny.

plakát

Nikdy neříkej nikdy (2023) 

Trosku uspechane, spichnute obcas horkou jehlou. Ale funkcni, roztomile. Dva halvni predstavitele jsou tak charismaticti, ze ustoji i trosku slabsi scenar. Ale cil byl jasny - pobavit, trochu romantiky a vydelat nejakou kacku. Obycejne, ale mile.

Časové pásmo bylo změněno