Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (49)

plakát

Krotitelé duchů (2016) 

Pokud bych film hodnotil vážně, tak bych sáhl po odpadu. Ale podle mě je to jen parodie, vtipný výstřelek do prázdna se snahou zasáhnout už dvakrát ve středu trefený terč původní dvojice filmů. Ano, vtipy ohrané, otřepané a někdy nevtipné. Postavy přehrané. Pokud se na to podívám ale jako snahu si udělat legraci a ne se snažit napodobit původní úspěch, tak poměrně zdařile. Ne moc. Částečně možná. Tohle se nedá hodnotit jako restart série ani remake. Ani jako skutečný film ve stylu: "Milovali jste ty původní? Teď budete čumět! (Zaměřeno na mladistvé mezi 13-17 s snahou propagovat vědu)". Vážně to neberte vážně.

plakát

REVENANT Zmrtvýchvstání (2015) 

Holywood vydal novou zfilmovanou příručku 100+1 smrt (kterou jsem přežil) by DiCaprio. Hodí se hlavně zálesákům, ale i westernovým fanouškům také a vlastně komukoliv, kdo by si rád natrénoval tango se smrtí a pokaždé překvapil nevině přihlížejícím kolemjdoucím burácivým ´Překvapení! Nechcípl jsem...´ vyrazil pušku z čela. DiCaprio, ač to pro něj není typická role, zahrál svoji úlohu výborně, ale sorry milovníci nestárnoucího mladíka, na oskara to není. Oskara bych dal buď za efekty (teda jen za toho Grizzlyho, u kterýho jsem chvíli myslel, že je jen pod steroidy a litry vodky ojemnělý mazel z cirkusu - tak vypadal reálně) ale spíše za kameru, jež mě uchvátila skvělými a nerozsekanými záběry a hlavně žádnou posranou roztřeseností (jak je v poslední době moderní). 85% (15% dolů za to, že ani kdyby jste zkřížili Norrise, Černohlávka a Bear Grillse tak nedostanete tak moc anti-smrťáka)

plakát

Marťan (2015) 

Není to bezduchý film typu Gravitace ale opravdu dává smysl a je pozitivní. Zůstat sám na Marsu? Proč ne... hlavně žádné vztahové milenecké lásky a jde se na věc...na jakou? Přežít!. Humor je použit chytře a nepřehnaně. Tohle je film na více shlédnutí. 85% (15% dolů za "Americkej konec" - ale bez toho by to asi nešlo)

plakát

Whiplash (2014) 

K jazzu moc blízko nemám ale bylo to fajn. 70%

plakát

Roger Waters: The Wall (2014) 

Fantazie...mohutná show v pozadí s excelentní hudbou. Je to zážitek.. a na živo to musí být špička. Roger Waters je hudební génius a je to v jeho dílech znát. 98%.

plakát

Špión (2015) 

Hromada sraní, blití, prdění, osahávání a ukazování genitálií...a pár vtipných hlášek. Melissa je celkem dobrá. Ačkoliv Stathama moc nemusím...tady mě pobavil. Je to poměrně slušná parodie na špionské filmy ale bohužel až moc po americku. 57%

plakát

Vyšší princip (1960) 

Opravdu vynikající. Z nevinného žertu v nesprávnou dobu na nesprávném místě před nesprávnou osobou je trest smrti a i když jsem literární předlohu četl, stejně jsem očekával, že to dopadne dobře i když jsem věděl, že nedopadne. Tvrdé, nemilosrdné, pravdivé. 98%.

plakát

Dárce (2014) 

Nápad? Docela slušný... i když taky né moc originální. Okleštěná společnost bez emocí, kde se jedinec vzepře hrdinně systému aby...oslavil Vánoce pod super sjezdovkou? S malým potomkem Ramba a Chucka Norrise, který přežije vše? Celý průběh filmu až k tomuto (ne)konci byl na 4 *. Sotva 45% za ten nic neříkající konec plný omalovánek.

plakát

Rock of Ages (2012) 

Jen muzikál ze střední zasazený do úpadku rock´n´rollu v 80. letech... Jsou tam použitý dobrý hity, který tomu daly nějaký šmrnc ale pak jsou použitý ty sračky s medem, který tomu ubírají...a hodně ubírají a nakonec jste z toho ulepený, jako kdyby vás někdo posypal cukrem.

plakát

V hlavě (2015) 

Příjemně vtipné. Neotravně dojemné (Bing Bong mi chybí...málem mě to skutečně dohnalo k slzám). Rozumně nepřeslazené. Jednoduše a zároveň geniálně propracované. Pixar opět ukázal, že v animácích je jednička. A navíc Riley hraje hokej takže jůůůchůůů. 90%.