Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (89)

plakát

Bling Ring: Jako VIPky (2013) 

Pokud někoho z vás někdy zajímalo, zda jde natočit celovečerní film podle článku v časopise, Bling Ring vám odpoví ...že nejde.

plakát

Krásná Junie (2008) 

Nepříjemně zvláštně povědomé. Ale krásné.

plakát

Zakázaný člověk (2009) (TV film) 

Nachystejte kapouna, na oběd jsem zpátky. Zpracování příběhu Esa Havlíčka sice mohlo dopadnout hůř, ale taky daleko líp.

plakát

Max a maxipříšerky (2009) 

Potřebovala bych slovo nevšednější než "magické", míň patetické než "hluboké" a citlivější než "krásné". All is love. Jen škoda, že jsem to neviděla dřív a tak jak jsem to plánovala. V tu dobu by tam určité momenty fungovaly až absurdně kouzelně.

plakát

Sex ve městě 2 (2010) 

Tentokrát děkuju všem bohům, že jsem měla nějaká očekávání! Po shlédnutí zdejších komentářů jsem čekala absolutní katastrofu, která se ale naštěstí nedostavila. Sice si teď nevybavim jedinou výraznou věc co by mě zaujala, jako celek to taky moc nedrží, ale peněz nelituji. Bavila jsem se. Sice asi ne tak dobře, jako zbytek upištěného kinosálu, ale celkem jo. (Jen teda závěrečné odhazování burek bylo už hóóódně přes čáru)

plakát

Pán prstenů: Společenstvo Prstenu (2001) 

Ok, po druhém shlédnutí přidávám jednu *, protože pouhé dvě si to opravdu nezaslouží, ale stejně to jde mimo mě. Velkou oklikou. Přes hory, přes doly, bůhví kudy.

plakát

Tarzan (1991) (seriál) 

Ježiš Tarzan! Jak jsem jen na tohle dílo mohla zapomenout!