Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Horor
  • Krimi

Oblíbené seriály (10)

Perníkový táta

Perníkový táta (2008)

Geniální seriál. Celkové přeměny jak na poli příběhovém, tak charakterovém naprosto fascinující. Flashfowardy jsou pomyslnou třešničkou na dortu, ale co vám nedá spát budou spíš ty malé náznaky, které budou přerůstat v několikahodinové přemýšlení jak kdo a hlavně co doopravdy myslel. Vztah a změny chování hlavních protagonistů sice mají své opodstatnění, ale vy si stejně budete přát aby všechno bylo jako dřív. A bude? Nebude. Následek a příčina, to je oč tu běží. Vše vysvětleno, vše dotaženo do konce k výbornému rozuzlení. Závěr, špička. Díky za ty roky.

The Haunting

The Haunting (2018)

Nejvýraznější hororový počin na seriálové scéně za poslední roky, v mém případě vůbec. Do posledního detailu vypilované zpracování, špičkové obsazení a dokonalá temná atmosféra. Poslední díly sice ztrácí dech, ale to jen díky tomu, že je zastínily epizody dějově povedenější. Na kvalitě jim to nijak neubírá. Výborná záležitost a doporučuji všem příznivcům duchařských hororů.

Odpočívej v pokoji

Odpočívej v pokoji (2001)

V průběhu pár let shlédnuto dvakrát. Zážitek se mi tím ještě umocnil a plné hodnocení to nijak neovlivnilo. Když si zpětně pustím nějaké video shrnující všechny podstatné události, tak se mi chce brečet. Seriál má zvláštní, nepopsatelné kouzlo, které jsem u žádného jiného zatím nenašel. Vtipné, dojemné, uzavřené navěky.

Simpsonovi

Simpsonovi (1989)

Simpsonovi jsou pro mě něco jako droga. Díl po dílu zrají, stávají se ještě návykovějšími a o odvykací kůru opravdu nestojím. // Dozráli se změnou dabingu, od třínácté série už ten matroš nedává takové grády jako s Bedrnou.

Futurama

Futurama (1999)

Futurama neztrácí dech jako jeho starší bratříček Simpsonovi. Je pravda, že nemá tolik sérií a má mnohem víc prostoru, takřka celý vesmír. Asi je fakt třeba v nejlepším přestat, i když ty filmy..

Extreme duudsonit

Extreme duudsonit (2001)

Svěží vítr z Finska. Dudesons se svým seriálem šlapou na paty americkým Jackass a docela se jim to daří. Jsou na stejné úrovni, ne-li lepší. U většiny kousků běhá mráz po zádech a občas nechápu čemu se směju.