Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Horor
  • Krimi

Zajímavosti k filmům (51)

Jackass 3

Jackass 3 (2010)

Zpomalené záběry byly natáčeny vysokorychlostními kamerami Phantom v kombinaci s 3D technologiemi. Snímaly 1000 snímků za sekundu.

Jackass 3

Jackass 3 (2010)

Vytrhnutí zubu pomocí Lamborgini bylo původně natočeno už pro Jackass: Number Two s Vincentem Margerou. Tato scéna byla nastíněna traileru, ale následně byla stažena kvůli jeho sexuálnímu útoku. Tentokrát se ve scéně objeví Ehren McGhehey.

Jackass: Film

Jackass: Film (2002)

Scéna s raketovými bruslemi byla plánovaná už do seriálu, ale objevila se až ve filmu protože ji MTV odmítla odvysílat.

Jackass: Film

Jackass: Film (2002)

Loomis Fall přišel s nápadem na scénku s pandami protože chtěl jet do Japonska. Tým souhlasil, nikdo ale neměl to srdce mu říct, že pandy jsou z Číny.

Jackass 2

Jackass 2 (2006)

Po vypálení značky na zadku dostal Bam skutečně infekci a musel být hospitalizován.

Kick-Ass

Kick-Ass (2010)

Během natáčení vypadly Chloë Grace Moretz (Zabíjačka) přirozeným způsobem dva mléčné zuby. Tak vznikl nápad, že by si mohla vystřelit z kolegů a předstírat úraz při natáčení bojových scén. Nakonec jej neprovedla, protože bez krve by nebyly vyražené zuby dostatečně přesvědčivé.

Desperado

Desperado (1995)

Raul Julia byl obsazen do role Bucha (Joaquim de Almeida), ale kvůli zhoršujícímu se zdraví musel odstoupit. Nakonec zemřel 24. 10. 1994, ještě před začátkem natáčení.

Od soumraku do úsvitu

Od soumraku do úsvitu (1996)

Zelená krev upírů byla použita, aby film prošel u cenzorů a získal tak mírnější rating.

Dědictví aneb Kurvahošigutntág

Dědictví aneb Kurvahošigutntág (1992)

Pracovní název filmu byl: "Štěstí je krásná věc". Později se jmenoval "Dědictví" a nakonec z toho vzešlo Dědictví aneb kurvahošigutntág.

Mrazík

Mrazík (1964)

Natáčení prodražil přesun produkce za polární kruh (konkrétně na poloostrov Kola), jediné místo, kde tou dobou bylo dost sněhu - na všem ostatním se proto muselo šetřit. Součástí úsporných opatření byla například i cibule místo jablka, do níž se musela zakousnout Inna Čurikova alias Marfuša, čekající v lese na Mrazíka (Alexandr Chvylja). Pokrmy na svatební hostině z konce filmu zase rekvizitáři natřeli petrolejem, aby herci nemohli ujídat.

Útěk do divočiny

Útěk do divočiny (2007)

Sean Penn musel čekat 10 let, než mohl svůj vysněný projekt začít realizovat. Nejtěžší bylo dostat souhlas rodiny McCandlessových.

Reklama