Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (7)

plakát

Velká čínská zeď (2016) 

Obdivuji sám sebe, že jsem se dodíval do konce. Nebýt Damona, je to další šuplíkový činský velebrak, kde se stupidní děj snaží zacelit tisíci lampiony, vojáky ve všech možných barvách a naprosto idiotskou záchranou vzletem balóny, kdy jsem se snažil nepohoršit kinosál svým výbuchem smíchu. Jednu hvězdu dávám za tu námahu a peníze, co to nějakého blázna muselo stát.

plakát

Pasažéři (2016) 

Hezky rozjetý začátek filmu mě bavil asi do půlky, pak se jiskra rozličných emocí začne vytrácet až se vše promění v naprostý patos nacpaný romantikou za každou cenu. Nebýt trapného konce, dal bych více.

plakát

Tři bratři (2014) 

Je mi líto, že to řeknu z hlediska úcty ke Svěrákům, ale pohádky s písničkama jsem nesnášel už jako kluk a když ano, tak šlo o pár písniček, které byly hitem. Dokázal jsem se dívat asi 15 min a potom jsem již nenašel odvahu pokračovat. Je mi to líto.

plakát

Jan Hus (1954) 

Když opomineme dobu, která poznamenala tento film, jde o skutečně náš historický velkofilm, u kterého bych byl zvědav, jestli by ho dnes dokázal natočit a dostal zde alespoň 60%.

plakát

Collateral Beauty: Druhá šance (2016) 

Film, který je velmi důležitý v tom, co by v lidech měl zanechat či jim předat. Oba jsme se žeou na konci brečeli jako jsem sám jako dítě brečel, když zabili King Konga. Rozhodně dobré téma, jen trochu prázdné místa ve filmu a kdyby v něm nehrál Will Smith, bál bych se, jaký by byl celý výsledek. 5 hvězd dávám především za to, co měl film předat a ve mě před vánočními svátky zanechal. A jestli film dokáže předat to, že začnete přemýšlet a vzbudí ve vás emoce, tak je to skvělé.

plakát

Příchozí (2016) 

Průběh filmu na mě působil skvěle. Těžká komunikace se sympatickýma " chobotničákama" ve velkých placatých tajemných talířích byla napínavá, ale bohužel po polovině filmu jsem nerozuměl ,mnoha nelogickým reakcím ke kterých došlo z obou stran. Když jsem čekal, že "chobotničáci", po atentátu na jejich vyspělou civilizaci, někoho sežerou či celou planetu pošlou ke všem čertům, neudělali nic. Celý film mi nakonec pokazil romantický konec s dojemnými intelektuálními vzpomínkami, kdy jsme na sebe se ženou dívali a litovali konce. Jinak by totiž dostal ode mě i 5hvězd.

plakát

Rogue One: Star Wars Story (2016) 

Moc jsem původně nepochopil počáteční špatné recenze, ale pravda je, že ti, co nevyrostli jako naše generace na hvězdných válkách si ani neužijí tu radost z mnoha odkazů na staré díly, tu radost z té fantazie, co zapadá do čeho atd. Budou v tom vidět jen to, že nějaká parta letěla pro nějaké plány, což samozřejmě body dává dolů. Pro mě o dost lepší než 7.díl, což je 4 díl udělaný s jinými herci s lacinými odkazy. Tento nezávislý díl je především skvělý v jeho barvitosti, výpravě a je zde znát, že si s autoři více pohráli s celým světem. Neznámí hrdinové kteří na konci všichni umřou beru také jako velké nezvyklé plus.