Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Dobrodružný
  • Sci-Fi

Recenze (11)

plakát

Gentlemani (2019) 

Nejlepší gangstarka za poslední desetiletku. Skvělý scenář, skvělá hudba, skvěle natočeno a SKVĚLÉ obsazení. Už dlouho jsem se u takového to filmu nebavila a rozhodně na filmu půjdu ještě jednou :-)

plakát

Robin Hood (2018) 

Opravdu jsem se snažila najít tu třetí hvězdičku, za co bych ji dala, ale bohužel jsem nenašla. Za mě zatím nejhorší film, který jsem letos v kinech viděla. Cervenak to výborně popsal. Scény jsou tu opravdu akční, herecké výkony Tarona Egertona a Jamie Foxxe nejsou také vůbec špatné Ale celý ten příběh se snahou ho moderně posunout zkrátka moc nefunguje. Teď se jen modlit, aby producentům moc v kasičce nezbylo a další pokračování nenatáčeli.

plakát

The Outsider (2018) 

Již třetí Netflixovský film, který jsem v poslední době viděla a opět další sklamání. Vždy docela zajímavé téma, ale pokaždé nedotažený příběh, s velmi špatnou režijí. Navíc Jared Leto a jeho kamený výraz ala snaha o zabijácký kukuč se opravdu nepovedl.

plakát

Mumie (2017) 

Promiň Tome, ale čím jsi starší, tím ty filmy stojí za prd. Zatím asi nejhorší film, který jsem letos viděla :-/ Slabý příběh, trapné vtípky, o herectví se asi nemá cenu bavit.....je však otázka, zdali se s takovým to scénařem dalo něco zahrát. Thriller filmu byl upřímně mnohem zajímavější. A ten odkaz s knihou mrtvých na předchozí filmy Mumie si mohli tvůrci odpustit, nedá se to totiž vůbec s tímhle srovnat.

plakát

Příchozí (2016) 

Omlouvám se všem, co dali 5 hvězd a že jich tady je. Čekala jsem po těch všech úžasných recenzích a doporučeních od známých, že mě tenhle film posadí na zadek, ale nějak se nepodařilo. Amy Adams, Jeremy Rennerovi či Forestovi nelze nic vytknout, svou roli odvedli bravurně, ale něco mi zde stále chybělo. Možná jsem očekávala něco jako ve filmu Kontakt s Jodie Foster, ale to se bohužel nekonalo. I když film první polovinu vypadá docela zajímavě a druhou polovinu čekáte něco přelomového, stále mi zde chybělo na konci filmu to WOW.

plakát

Neon Demon (2016) 

Jeden z mála filmu, kdy lituji, že jsem ho viděla celých 118 minut. Asi nejsem ten správný divák, který by ocenil tento žánr. Ačkoliv žánry mystery, horor či thriller mám ráda, tohle mi nějak nesedlo. Ať už je to hlavní představitelkou Elle Fanning, která mi přijde dost umělá, tak scény typu masturbace na mrtvole, zkrátka nejsou pro mě. Pokud máte silný žaludek a máte rádi umělecké vizuální filmy, tak se na film určitě podívejte.

plakát

Dítě Bridget Jonesové (2016) 

Sorry jako všem jednohvězdičkovým a dvouhvězdičkovým hodnocením. Od Bridget nelze očekávat nic víc než Bridget.........já jsem se upřímně bavila od začátku. Nečekala jsem žádné silné dialogy ani hluboký příběh či něco výjimečného. Jako předchozí filmy i tento film splnil mé očekávání. Nenáročná komedie, u které můžete vypnout a nad ničím nepřemýšlet a jenom se bavit.

plakát

Volání netvora: Příběh života (2016) 

Knihu jsem zhltla během týdne, a i když nemám ráda smutné příběhy, tak tenhle mě upřímně zaujal a čekala jsem, jak si s tím poradí filmové plátno. Ačkoliv jsem se nemohla celou dobu nějak plně ponořit do filmové předlohy a dialogy jednotlivých postav mi upřímně přišly dost strohé až umělé, tak představitel hlavní role Lewis MacDougail mě velmi mile překvapil. Jedná se o jeden z mála filmů podle knižní předlohy, který sice nějak výrazně nenadchne, ale rozhodně čtenáře, kteří tuto knihu četli, vůbec neurazí.

plakát

Fantastická zvířata a kde je najít (2016) 

Přemýšlela jsem, zdali dát 3 nebo 4 hvězdičky a nakonec dávám 4 jen kvůli Eddiemu a Danovi, kteří celý příběh zachraňují. Ačkoliv jsem fanoušek fantasy, a přiznám se bez mučení, četla i viděla jsem všechny díly Harryho Pottera a líbili se mi, tak tenhle příběh mi nějak nedával moc smysl. Celý příběh, postavy i ty zvířata jsou tak nějak prapodivně poskládány dohromady. Doufejme, že pokračování, pokud nějaké bude, se povede lépe.

plakát

Je s námi konec? (2016) 

Za mě palec nahoru. Jakákoliv snaha upozornit na problematiku globálních změn a působení člověka na planetu si zaslouží podporu. Ikdyž to není nejlepší "dokumentární" pořad National Geographic, a upřímně si ani nemyslím, že snaha tvůrců zde byla jít do hloubky problému, ale spíše jiným způsobem na něj upozornit. Leo jako průvodce filmu vůbec neurazil. Jak sám uvádí na začátku....Čím víc se člověk o problematice dozvídá tím víc zjišťuje, jak málo toho ví....Tak snad i tento film přesvědčí některé lidi, aby se začali více zajímat o tom, jak to s tou naší planetou je a hlavně co pro ni mohou udělat.