Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Horor
  • Thriller
  • Drama
  • Akční
  • Sci-Fi

Recenze (19)

plakát

Deadstream (2022) 

Youtubeři apod. mě vůbec neberou, spíš sem na takový trapáky alergickej. Ale protože FF je muj oblíbenej žánr horroru tak sem musel kouknout na toto. A za mě to bylo super. Ty hlášky a vtipný scény neměly chybu, nejvíc sem brečel smíchy když týpek vyjekl jak holka vždy když se leknul. Bavilo mě to od začátku do konce, takže hodnotím na plno :)

plakát

Dexter (2006) (seriál) 

Jelikož jsem to nestíhal sledovat když to dávali v TV a teď je nová řada, tak jsem začal online od první řady až teď. Jsem fanoušek hororů (uklidňujou mě) tak mi všici pořád řikali ať si zkouknu Dextera, že je to přesně něco pro mě. No a už vim proč. On je jako já (kromě zvířat, těm bych já nikdy neublížil). Je to divný když slyšíte svoje názory a myšlenky od hlavního hrdiny v seriálu :D Opravdu jedinečnej seriál, ani jednou sem se nenudil.

plakát

Boar (2017) 

Tak jako je to blbost, ale zas se mi líbilo že se s tim nesrali a když už zabíjení tak aspoň pořádný a parádní záběry na mrtvolky :D to já rád. Takže jedna hvězda navíc za detailní záběry na vnitřnosti, utržený hlavičky atd. Co se týká ostatního tak je to celý takový nelogický, ty lidi byli hluchý a slepý nebo co, na to že čuník tam okolo nich dělal rámus a byl od nich asi tak dva metry. A zas čuník měl asi nadpřirozený schopnosti se přemisťovat a zjevit se zničehonic na otevřenym prostoru. Takže spíš sem se smál než bál, pro mě jako uklidňovák když mě někdo nasere dobrý (já mám totiž jako uklidňováky právě horory s pořádným masakrem) :D

plakát

Summer Camp (2015) 

Heej, tak to byla slušná psychárna. Na to že sem to měl tady v rubrice "chci vidět" docela dlouho a dlouho sem to odkládal a navíc podle komentů sem od toho nečekal nic extra, tak mě to teda dost nadchlo. Díkybohu nejsem zaměřenej na to kdo co natočil a režíroval a většinou ani na herce tak nejspíš i díkytomu pak nemám takový předsudky nebo očekávání. Jen teda jedna věc mě celou dobu zarážela: Kam vlastně zmizel Antonio? Vím jen to že byl teda asi hned zabitej ale pak tam je záběr kdy tam přiběhnou holky a oba týpci jsou pryč. Nějak se tam ztratil. No ale jinak teda slušnej psycho film. A konec? Luxusní. K tomu ta hudba, no mě to bavilo, musim dát plnej počet.

plakát

Mladší bráška (2002) 

Tenhle film sem měl kdysi jako malej nahranej na videokazetě a pamatuju si že sem si to často pouštěl. Teď si na to občas vzpomenu a chtěl bych to zas vidět ale nemůžu to najít ani na ulož.to a ani na webshare :( Pamatuju si jenom útržky toho filmu, tak kdyby se tady našel někdo kdo by věděl kde si to můžu stahnout tak prosim písněte mi do SZ odkaz, díky :)

plakát

Kill Game (2018) 

Nejdřív malá připomínka: Není u toho filmu tady špatně uvedenej rok? Já to kvůli tomu nějakou dobu nemohl najít. Jinak celkem zajímavé vraždy, takovej střed, nenudil sem se.

plakát

Krokodýl: Návrat do krvavé laguny (2007) 

Tak když srovnám toto s Krvavou lagunou (kde sice krokodýl je pravej, ale ty útoky kdy oba týpky stáhne bez boje a když už čapne typku tak mu uteče a když čapne druhou tak taky vyvázne a když ji čapne podruhý opět přežije a nemá ani škrábanec - blbost) a pak srovnání s Honem na krokodýla (kde je obrovskej krokodýl sice pěknej ale pohyby byly vzhledem k jeho velikosti nesmyslně rychlý, ještě ke všemu na souši - nesmysl), tak tento film co se krokodýla týče je nejlepší, sice je krokodýl počítačovej ale za to alespoň dobře udělanej a HLAVNĚ se správně pohybuje vzhledem k jeho velikosti, takže za to dávám vyšší hodnocení + příběh byl taky zajímavej a nenudil jsem se. Jen jediná věc mi přijde trochu nesmyslná a to je krokodýlí "spižírna", nevím o tom že by si krokodýli dělali zásoby a ještě ke všemu měli doupě, ne-e to je blbost, krokodýl se často nacpe co nejvíc pokud má možnost a pak dokáže vydržet i rok bez potravy, takže nějaké zásoby si určitě neschovává ;) Jinak hodnotím vysoko.

plakát

Krvavá laguna (2007) 

Opět sem byl zvědavej na krokodýla (jako chovatel a milovník plazů) no a bohužel teda musim hodnotit nízko. Protože: Jakto že první týpek zmizí jen tak? Jakto že druhej týpek je stažen pod vodu okamžitě bez viditelnýho zápasení? A teď ten hlavní důvod předchozích otázek: Jakto že první typka je napadena a přitom několikrát vykoukne z vody a pak nakonec unikne? A jakto že druhá typka je napadena poprví bez škrábnutí a pak znova a opět bez škrábnutí? A tomu mám věřit že je to podle skutečný události??? Ne, nevěřim ani náhodou. Bohužel u mě je to tzv "nemoc z povolání" když vim jak krokodýl loví. Kdybych přehlídnul všecko to co sem napsal tak jinak by to bylo slušný drámo ale bohužel, zklamalo mě to. Jinak co se týče krokodýla samotného tak ten byl aspoň skutečnej a nádhernej.

plakát

Jeskyně (2014) 

Tak tohle byla pecka! Někdo tady psal, že nechápe to, že parta najde jeskyni a jdou ji prozkoumat. Upřímně? Já bych tam vlezl taky, protože sem už od malička takovej průzkumnickej typ :D Už jako malej sem s bráchou lezl do kanálu, do rozpadlých baráků, na cizí zahrady :D atd. Takže já bych byl jedním z blbců kteří lezou někam na neznámý místo :D a tuhle jeskyni bych chtěl taky prozkoumat. Jinak film super, podle komentářů sem rači počítal s tím že mě to zklame, ale nezklamalo. Čekal sem že se tam objeví nějaký jeskynní příšery (což bych moc neuvítal) ale naštěstí ne. Bylo to vlastně o přežití bez jídla a vody a já byl naprosto spokojenej. Akorát teda ten konec byl trošku nedokončenej, když se teda jedna typka dostala ven, co se pak teda stalo s těma ostatníma? No a jedinej kdo mě tam lezl na nervy byla ta ukňouraná dylina. Jinak na začátku sem se i zasmál :D Takže za mě zas po dlouhý době 5 hvěz :)

plakát

Po stopách zabijáka (2007) 

No. Tak tohle sem si pustil protože sem byl zvědavej na toho krokodýla (jelikož jsem chovatel a milovník plazů). A dost mě to zklamalo. Příběh super, ale ten krokouš? Kdyby si aspoň nastudovali chování a hlavně pohyby krokodýlů (když už byl viditelně počítačovej). Protože tak velkej krokodýl by se nikdy nepohyboval tak jak se pohyboval ve filmu. Obzvlášť na souši. A s tou klecí? Nesmysl. Takhle rychle by se tak obrovskej krokodýl prostě nemohl pohybovat. A už vůbec by nemohl tak dlouho pronásledovat týpka po trávě. A to mám věřit že je to podle skutečnosti? Příběh jo ale ty útoky krokodýla ne. Tři hvězdy dávám za ten zbytek kterej byl podle mě super.